ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

David Hellenius avslöjande om Renée Nyberg – problemet med hustrun

10 mar, 2022 
David Hellenius i kritstrecksrandig kostym. Renée Nyberg i ljus skjorta.
David Hellenius och hustrun Renée Nyberg skämtar ofta med och om varandra.
Under pressträffen inför premiären av Masked singer 2022 kastar David nu skämtsamt sin hustru under bussen.
Läs allt här!
Annons
Därför tackade Victoria Silvstedt ja till Masked singer
Därför tackade Victoria Silvstedt ja till Masked singer

De folkkära makarna Renée Nyberg, 55, och David Hellenius, 48, blev år 2020 utsedda till Sveriges bästa manliga respektive kvinnliga programledare i det prestigefyllda tv-priset Kristallen. Snacka om power couple!

Paret har varit gifta sedan 13 år tillbaka och har tillsammans sonen Leo Hellenius, 15. Renée har också två vuxna barn från ett tidigare äktenskap, dottern Emma Zachrisson, 26, och äldsta sonen Tom Zachrisson, 21.

För inte så länge sedan kunde programledaren avslöja att äldsta barnet Emma är gravid och att Renée således ska bli mormor till sommaren. Nu kommer även ett avslöjande från maken David.

David Hellenius är aktuell med en ny säsong av Masked singer

David är återigen aktuell som programledare för TV4:s underhållningsprogram Masked singer, efter förra årets fenomenala succé.

Annons

– Jag tycker att det är så pass kul så jag skulle kunna tänka mig att göra det här i många år. Det är väldigt roligt program att göra, berättar David för Hänt när vi träffar honom på pressträffen inför premiären av tv-programmet.

Han fortsätter:

– Jag tycker att det är svårare i år. Sedan om det är sant eller inte det vet jag inte, men jag tror att det är medvetet från dem som gör ledtrådarna. Första säsongen handlar så mycket om att förstå programmet och dras med. Gissningsleken i år är något att bita i, det kan jag säga!

Här hälsade programledaren David Hellenius tv-tittarna välkomna till finalen av Masked singer säsong 1.
Här hälsade programledaren David Hellenius tv-tittarna välkomna till finalen av Masked singer säsong 1.

David Hellenius pik till Renée Nyberg – avslöjandet om relationen: “Har problem”

Det folkkära programledarparet Renée Nyberg och David Hellenius brukar ofta skämta skojfriskt om varandra och om deras äktenskap. Davids senaste skämt är en pik till hustrun... och den avslöjar en hel del om deras relation.

Annons

– Jag tycker att det vore roligt om jag blev väldigt lurad själv av någon. Det hade varit kul om min mamma var med kanske. Renée vore kul. Men du fattar, att jag blev lurad av någon nära, säger David Hellenius när vi frågar honom om vem han gärna hade sett under en av maskerna i succéprogrammet Masked singer.

Däremot berättar han att Renées chanser i tävlingen inte hade varit så goda om det bara bedömdes på sången. Han lyfter däremot andra egenskaper som skulle kunna ta henne långt.

– Vi har båda två har problem med gehöret. Vi är båda lite tondöva. Båda har ganska bra röst när vi väl träffar rätt ton, men vi kan inte skryta med våra sångröster, det kan vi inte. Hon hade behövt satsa på charm!

Vi avundas verkligen det framgångsrika parets relation till varandra, att de har sådan skämtsam jargong. Ett gott skratt förlänger livet (och äktenskapet) som man brukar säga!

FOTO: TV4

Annons