ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Aron Anderons kärleksliv – tidigare frun och flickvännen Anja Malmberg

18 mar, 2022 
Aron Andersons flickvän Anja Malmberg

Äventyraren Aron Anderson är en av deltagarna i Let's dance 2022.
Hur ser hans privatliv ut vid sidan om rampljuset?
Har han fru? Flickvän?
Nu avslöjar han sin relationsstatus för Hänt!

Annons
Arons starka känslor inför sin medverkan i Let's dance 2022Brand logo
Arons starka känslor inför sin medverkan i Let's dance 2022

När TV4 avslöjade vilka deltagare som tävlar i Let's dance 2022 så visade det sig att äventyraren Aron Anderson, 34, är en av dem.

I tävlingen dansar han tillsammans med proffsdansaren Jasmine Takács, 34. Men dansar han med någon vid sidan om rampljuset och Let's dance?

Aron Anderson är singel

Aron har tidigare varit gift i flera år med Anja Malmberg, 43, men de lever inte tillsammans längre utan är skrivna på två olika adresser. Båda nu i innerstan i Stockholm.

Aron bekräftar exklusivt för Hänt under fredagen att han nu är singel och alltså inte längre i en relation med Anja.

Innan de gick skilda vägar var de ett par i åtta år och skaffade tillsammans hunden Vacchi.

Tidigare var ex-paret bosatta i fyra år i Täby, norr om Stockholm. Men våren 2021 sålde de villan i Viggbyholm och gav sig ut mot nya äventyr.

Annons

Vem är Aron Andersons ex-flickvän Anja Malmberg?

Anja arbetar med Human Resources och enligt hennes Linkedin-profil är hon HR-chef på Opticom Group. På plattformen beskriver hon sig bland annat med orden:

”Jag tror på människan och på laget. Jag drivs av att leda och utveckla mitt team, och tillsammans har vi skapat fantastiska resultat. Jag vet att en med rätt team kan göra underverk”.

Anja skriver även:

”Som ledare är jag engagerad, trygg och har en förmåga att realisera idéer genom mitt team. Jag ger mina medarbetare förutsättningar för att lyckas. Mina kollegor uppskattar att jag är öppen och entusiastisk inför idéer, nya tankar och förslag”.

Vad gör Anja Malmberg på fritiden?

På Linkedin avslöjar även Anja vad hon gör på fritiden och beskriver sig som en riktig globetrotter:

”På fritiden är jag globetrotter och vardagsäventyrare och har många saker på gång hela tiden. Och jag älskar min stora, stora familj”.

Let's dance 2022 har premiär den 9 mars klockan 20.00 på TV4 och finns då även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons