ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Så lång är Aron Anderson i Let's dance 2022 – egna orden om sin längd

16 mar, 2022 
aron anderson i lets dance 2022 med jasmine takacs
Aron Anderson är en av deltagarna i Let's dance 2022 och dansar med Jasmine Takács.
Något många undrar över gällande Aron är hans längd.
Nu svarar äventyraren på frågan.
Annons
Så långa är deltagarna i Let's dance 2022
Så långa är deltagarna i Let's dance 2022

Vem är Aron Anderson?

Aron är främst känd för sin insats som äventyrare och idrottare. Han är bland annat den första personen någonsin som bestigit Kebnekaise, Sveriges högsta berg, i rullstol. Detta gjorde han tillsammans med äventyraren Johan Ernst Nilson den 1 augusti år 2013. Och sedan dess har har han varit en idrottshjälte i mångas ögon.

Orden om LD rubrik

I Let's dance 2022 dansar Aron Anderson tillsammans med proffsdansaren Jasmine Takács, 34.

– Det känns ju så kul att få göra det här som det första paret där man dansar i rullstol. Ingen annan har dansat i rullstol i Let's dance i Sverige. Ingen man har gjort det i världen, inte i Let's dance, heller. Vilket känns fantastiskt häftigt och kul att få inspirera folk, säger Aron i en intervju med Hänt.

Annons

Så tror Aron Anderson om bedömningen i Let's dance

Vad tror och känner Aron inför bedömningen i Let's dance? Det svarar han på nu!

– Jag tror att det man bedömer i rullstolsdans är ju om jag kan snurra fort, om jag kan manövrera rullstolen på ett bra sätt. Det blir ju som mina ben, så man bedömer ju hur rullstolen rör sig istället för att benen rör sig, säger Aron Anderson till Hänt och avslutar med:

– Så man får ändra bedömningen så.

Aron Anderson dansar med Jasmine Takács i Let's dance 2022
Aron Anderson och Jasmine Takács i Let's dance 2022.

Hur lång är Aron Anderson? Egna orden om sin längd

Något som många undrar om när det gäller Aron Anderson är hans längd. Orsaken till varför det är en så vanlig fråga är oklart, men något som däremot är lite mer säkert är just hans längd.

Annons

Hur lång är du?

– Ja, vad blir jag när jag sitter såhär? 1,28 kanske?, säger Aron Anderson till Hänt i en intervju. Han fortsätter:

– Men såhär, jag är 197 mellan fingerspetsarna så jag borde varit väldigt lång. Men jag är inte så lång när jag står upp, då är jag kanske 170 kanske.

Let's dance 2022 har premiär på den 19 mars på TV4 och kommer då även finnas tillgängligt att streama live på TV4 Play och C More.

FOTO: Magnus Ragnvid/TV4, Hänt

Annons