ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför saknas Jacob Persson i Let's dance – sanningen om beslutet

18 mar, 2022 
Turturduvorna Linn Hegdal och Jacob Persson är proffsdansarna som tävlat mot varandra i Let's dance.
Men i år medverkar inte Jacob i tävlingen.
För Hänt berättar Linn nu anledningen till varför pojkvännen lyser med sin frånvaro.
Annons
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022Brand logo
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022

Under lördagen har en ny säsong av TV4:s långkörare Let's dance premiär. Precis som förra året är det Petra Mede, 52, och David Lindgren, 39, som styr skutan. Bland de tävlande hittar vi bland annat namn som Marie Mandelmann, 57, Eric Saade, 31, och Mia Parnevik, 54.

Linn Hegdals stora kärlekslycka med dansaren Jacob Persson

Även komikern Filip Dikmen, 25, är en av deltagarna som i år ska snöra på sig dansskorna och svänga loss. Det är ingen mindre än Linn Hegdal, 26, som fått den stora äran att ta sig an att lära Filip dansa. När Hänt träffar Filip i samband med programmets pressträff berättar han om tankarna inför programmet.

– Jag är rädd för att Tony Irving ska skrika på mig men jag vill också att han ska göra det. Jag vill uppleva det men jag är rädd. Det är som en skräckfilm. Du är rädd men det är spännande, säger Filip.

Annons

Linn har medverkat i tävlingen flertal gånger, förra säsongen kammade hon dessutom hem vinsten tillsammans med Filip Lamprecht. 24. När Linn inte dansar i tv-rutan så dansar hon ofta med sin pojkvän Jacob Persson, 26, då paret dessutom är tävlingsdanspartners. I många års tid har de dansat ihop på proffsnivå och de var faktiskt på den vägen som kärlek uppstod.

– Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, sa Linn då.

Därför saknas Jacob Persson i Let's dance 2022

Men i år kommer inte Jacob och Linn tävla mot varandra för Jacob tillhör inte de proffsdansare som medverkar i Let's dance 2022. Anledningen? Det berättar nu Linn i en ny intervju med Hänt.

– Han är inte med i år för han gör annat, säger Linn innan Filip Dikmen snabbt tillägger:

– Han är ändå med by heart. Jag har facetimeat Jacob, han har mobbat mig för min dans. Jacob är med by heart. Han gör sin grej. Han är väldigt så att jag gör min grej, behöver ni något så ring, jag är här. Jacob är stabil, säger Filip.

Annons

Att Jacob och Linn är ett par utanför programmet är däremot inget som påverkar beslutet kring att Jacob inte medverkar i år.

– Sånna regler finns inte, säger Linn.

Jacob medverkade inte i programmet under 2021 heller. Senast han tävlade var 2020 och då tillsammans med Penny Parnevik, 24.

FOTO: Instagram/Eero Hannukainen/TT

Annons