Leif GW Perssons hustru Kim om relationen och kärleken

Kim Olsson, Leif GW Persson

Leif GW Persson och hustrun Kim Olsson har varit ett par i 26 års tid. Hon har med andra ord varit med under hela karriären och nu berättar de om relationen.

Leif GW Persson, 76, är en av Sveriges mest omtyckta profiler. Hans ärliga sätt att vara och hans gedigna kunskap om svenska brott har minst sagt tagit svenska folket med storm.

Under de senaste åren har Leif GW blivit ett välkänt ansikte för svenska folket – men så har det inte alltid varit. När han träffade sin hustru Kim Olsson, 64, var det nästan ingen som visste vem han var. Däremot fick han mycket uppmärksamhet från andra damer. Detta är något som paret tacklade med bravur och nu berättar de om hur de fått relationen att hålla under alla dessa år.

Leif GW och Kim har alltså varit ett par de senaste 26 åren och under årens lopp har de fått uppleva en hel del tillsammans. Bland annat har paret en del barn att ta hand om.

Exklusivt
OKÄNDA BESLUTET Det gör Madde – därför syns inte familjen

Leif GW Perssons familjelycka

GW har sex barn som han räknar som sina, en son som han fick när han var 20, två döttrar från första äktenskapet, en dotter från andra, och så Kims två barn sedan ett tidigare förhållande. Med hela denna skara med barn har det även blivit en del barnbarn.

Och alldeles nyligen kunde GW berätta om en strålande glad nyhet – han hade nämligen blivit farfar och har nu tretton barnbarn!

”Sex barn och tretton barnbarn. Det här är det yngsta av dem. Lilla Leona som kom till jorden för drygt en månad sedan. På midsommarafton sitter hon för första gången i sin farfars knä. Lite reserverad som det verkar men fullt i sin ordning med tanke på att det är första gången hon gör det. Snart kan vi leka titt-ut och läsa sagor tillsammans och då kommer hon att vara betydligt gladare”, berättade Leif glatt på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så är kärleken mellan GW och hustrun Kim

Under coronapandemin satt GW isolerad ute på Elghammar, där han trivs som fisken i vattnet. Närheten till jakt är en högst bidragande faktor till valet att befinna sig just där. Någon annan som gjorde honom sällskap under corona-karantänen var givetvis hustrun Kim.

Det må vara en speciell upplevelse att vara gift med någon som Leif GW Persson och nu berättar paret om hur det funkar. Det är nämligen alla möjliga typer av människor som ser upp till kriminalprofessorn.

– Vi var en gång på Gröna Lunds sommarinvigning för fint folk, och jag satt på en bänk. Då kommer Hells Angels president fram och betygar sin vördnad. Två minuter senare kommer landets justitieminister Morgan Johansson fram och jag tänkte att det är vida kontaktytor, berättade Leif GW Persson för Aftonbladet.

Men det är inte bara män som verkar se upp till GW, då även kvinnor under årens lopp har sökt hans uppmärksamhet. Något som hustrun Kim nu kan intyga, men uppenbarligen har det inte hindrat kärleken från att blomstra mellan de äkta makarna.

– Apropå det. I början när vi dejtade och satt och åt middag, då kunde det komma fram paranta damer och böja sig framåt med den här djupa urringningen och säga ”hej…”. Då satt jag ändå där, berättar Kim för Aftonbladet.

Kim Olsson, Leif GW Persson

Kim och GW för två år sedan

Karin Trnblom/TT

LÄS OCKSÅ: ”BÄSTA VI VET” Sigrids avslöjande om relationen med Robin

LÄS OCKSÅ: BARN Bilden på Niclas Wahlgrens son Tim väcker reaktioner

FOTO: Hans Shimoda/TT, Olle Sporrong/Expressen/TT

SENASTE NYTT!