Kriminalaren Leif GW Persson har fått sitt trettonde barnbarn

Leif GW Persson

Leif GW Persson har fått ett barnbarn – för trettonde gången.
Nu visar han upp lyckan på Instagram.
”På midsommarafton sitter hon för första gången i sin farfars knä.”

Kriminalaren och TV4-profilen Leif GW Persson har drabbats hårt av coronapandemin då han är i riskgrupp. Då GW både är över 70 år och har haft hjärtproblem valde han att isolera sig från allt och alla – till och med från sin fru som han bodde ifrån ett tag.

”Det normala liv som funnits kvar har bestått i umgänge med min hustru och samtal med mina barn och barnbarn på coronasäkert avstånd. Mina krognotor har minskat dramatiskt och jag beklagar av hjärtat att jag bidragit till den djupa kris som branschen hamnat i”, berättade han på Instagram i julas.

NAMN Det heter Hans Rosenfeldt egentligen

Har medverkat i Nyhetsmorgon via länk

Då Leif nästan enbart hållit sig hemma har han fått medverka i Nyhetsmorgon via länk. I programmet har han berättat hur han mår under pandemin.

– Det har varit hemskt alltså om jag ska ta det med ett kort ord. Man är ju isolerad. Det normala livet försvinner och man ska vara sin egen fångvaktare och så hamnar man i den där cirkeln där du tillsist blir väldigt bra på att vara din egen fångvaktare. Men då försvinner allt annat, det som är livet. Ensamhet är inget liv. Inte för mig iallafall, sa han och la till:

– Jag trodde tidigare att jag inte har några problem med att vara ensam, men nu har jag insett att det har jag. Om jag inte kan välja själv och det kunde jag inte nu.

Leif GW Perssons familjelycka – visar upp barnbarnet

Leif och hans hustru Kim Persson har varit ett par i över 20 år. Paret har även en tillsammans hel del barn från olika förhållanden; Leif har sex barn som han benämner som sina egna. Med hela denna skara med barn har det även blivit en del barnbarn.

Nu berättar GW att familjen blir större då han fått sitt trettonde barnbarn. Och nu blir då familjen ännu större.

”Sex barn och tretton barnbarn. Det här är det yngsta av dem. Lilla Leona som kom till jorden för drygt en månad sedan. På midsommarafton sitter hon för första gången i sin farfars knä. Lite reserverad som det verkar men fullt i sin ordning med tanke på att det är första gången hon gör det. Snart kan vi leka titt-ut och läsa sagor tillsammans och då kommer hon att vara betydligt gladare”, berättar Leif glatt på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Leif GW Perssons hårda ord om Bingo Rimér efter konflikten

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens hårda ord om Leif GW efter bråket med Bingo Rimér

Senaste nytt