LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanningen om Hans Rosenfeldts riktiga namn – det heter han egentligen

02 jul, 2021 
Hans Rosenfeldt med mockajacka
Hans Rosenfeldt är känd som manusförfattare, skådespelare, programledare och nu senast Voodoodocka i Masked singer Sverige.
Något många inte har koll på är att Rosenfeldt inte är hans riktiga namn.
Här kan du läsa vad Hans heter egentligen!
Annons
5 kändisar som har bytt namn – och varförBrand logo
5 kändisar som har bytt namn – och varför

Hans Rosenfeldt, 56, är manusförfattare, skådespelare, programledare och känd för att vara hjärnan bakom kriminalserien Bron som visats på SVT. Men nu senast, och främst för barnen, är han nog mest känd för att ha dykt upp som Voodoodockan i Masked singer Sverige 2021.

Många ledtrådar stämde in och till slut föll alla pusselbitar på plats. Hans tog sig ända till final i tävlingen och landade på en andraplats.

Hans Rosenfeldt var Voodoodockan i Masked Singer Sverige 2021
Hans Rosenfeldt som Voodoodocka.

Hans Rosenfeldts familj

Privatlivet då, hur ser det ut? Hans är gift med sin fru Charlotta, även kallad Lotta, och de bor tillsammans i centrala Stockholm.

Hans har tre barn – Sixten, 29, Alice, 26, och Ebba, 22. Vad det verkar så är det möjligt att Ebba fortfarande bor hemma med mamma och pappa. Sixten däremot har tagit sitt pick och pack till västra Sverige, Hisings Backa. Medan Alice lever livet i Uppsala.

Lotta har både behållit sitt tidigare namn Lundh, samt lagt till Hans efternamn.

Hans Rosenfeldt med skjorta och jacka

Det heter Hans Rosenfeldt egentligen

Något kanske inte alla har koll på är att Hans faktiskt inte helt Rosenfeldt, utan det är bara något han kallar sig. Vad heter han egentligen? Jo, Hans Rosenfeld. Manusförfattaren är alltså inte skriven med bokstaven T i slutet av sitt efternamn, utan det slutar på D.

Samma sak gäller Hans familj, alla är skrivna som Rosenfeld. Hur det där sista T:t kom till är oklart, men det gör sig ju helt klart snyggt!

FOTO: Robin Lorentz-Allard/TT, Fredrik Sandberg/TT

Annons