Lars ”Lasseman” om fejkkontot på Instagram – nu ryter han ifrån

Lasseman

Lars ”Lasseman” Larsson har meddelat en tråkig nyhet för sina följare på Instagram.
Nu tvingas Arvingarna-profilen varna fansen.
”Det är människor som är falska”, skriver han i ett inlägg.
503 Service Unavailable

Lars ”Lasseman” Larsson är en del av Arvingarna tillsammans med Casper Janebrink, Kim och Tommy Carlsson. De är ett mycket uppskattat band och slog igenom på 90-talet med låten Eloise. Gruppen var dessutom nyligen aktuella i Så mycket bättre, där Casper Janebrink frontade gruppen.

Nu är Arvingarna i full gång med deras julshow som spelas i Helsingborg. Lasseman har även fullt upp på hemmaplan då han och hustrun Therese Larsson har köpt ett helt nytt hus som ska renoveras. Men det finns en tråkig sak som Lasseman nu tvingas ryta ifrån mot.

Breaking
Christer Sjögren stoppas av sjukdom

Lasseman om Så mycket bättre – fick hemlighålla medverkan

Hela Arvingarna ville egentligen vara med i Så mycket bättre från start, men TV4 ville ha en person med från bandet, vilket blev Casper Janebrink.

Att Lasseman, Tommy och Kim skulle överaska i sista avsnittet var ingen tittare beredd på. Lasseman berättade för Hänt att TV4 varit noga med att det skulle vara hemligt.

– Vi har vetat detta jättelänge, säger Lasseman och fortsätter:

– Det är TV4:s beslut att de ville hålla det som ett överraskningsmoment. Jag blev lite förvånad nu att reklamen går så visar de att vi är där... Men! Nu visar de en liten glimt av det. Vi skulle hålla detta väldigt hemligt, särskilt när vi var där på Gotland.

Lasseman om fejkkontot på Instagram – ryter ifrån rejält

Att vara en offentlig person har sina nackdelar, vilket Lasseman nu har fått uppleva. En person har nämligen skapat ett fejkkonto i hans namn, och denna person utger sig alltså för att vara Lasseman på Instagram.

Nu varnar Arvingarna-profilen sina följare för bluffen.

”Vill informera att detta är mitt ENDA konto. Allt annat är fejk. Jag håller heller inte till på Hangouts eller vad det heter. Det är människor som är falska och som försöker luras på pengar m.m. Anmäl allt som inte har en blå verifiering till höger om kontots namn”, skriver Lasseman på Instagram.

Lasseman stöttas sedan av följarna. Flera personer skriver att de har fått förfrågningar i hans namn.

”Hemskt när folk gör fejkkonton, har själv blivit utsatt fast på FB , obehagligt men det är tur folk är uppmärksamma o hjälps åt att anmäla fejkkonton”, skriver en följare.

”Tack Lasseman, har fått en förfrågan i ditt namn likaså Kims konto, hemska människor det finns. Ha en fortsatt trevlig kväll”, hälsar en annan.

”Har redan anmält 4 stycken, tyckte det var lite konstigt att du ville följa mig på Instagram”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Lars ”Lasseman” och Therese visar upp lyxiga detaljerna i nya huset

LÄS OCKSÅ: Så träffades Lasseman i Arvingarna och frun Therese Larsson

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet / Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!