LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagges nya barnbesked med pojkvännen Korosh Kananian – efter sex år

13 okt, 2021 
Johanna Alm
Laila Bagge & Korosh Kananian
Laila Bagge har varit tillsammans med sin stora kärlek Korosh Kananian i sex år och kärleken flödar fortfarande mellan paret.
Nu berättar Laila hur hon och pojkvännen tänker kring att skaffa barn.
Annons
Laila Bagge om blodiga olyckan "Kunde brutit nacken"Brand logo
Laila Bagge om blodiga olyckan "Kunde brutit nacken"

Laila Bagge, 48, är högaktuell i den nya realityserien Svenska powerkvinnor som följer henne, deckardrottningen Camilla Läckberg, komikern Kristina "Keyyo" Petrushina, influencern Antonija Mandir och läkaren Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh i deras liv.

Där får tittarna ta del av profilernas stressiga vardag med småbarnsstök, glammiga galapremiärer, kaosartade husbyggen, avgörande affärsbeslut, stojiga parmiddagar och strikta styrelsemöten.

Laila Bagge om ålderskillnaden med yngre pojkvännen Korosh Kananian

Tv och radio-profilen Laila är tillsammans med 18 år yngre pojkvännen Korosh Kananian. Paret träffades under en utekväll i Stockholm och Laila har tidigare berättat att hon då var på riktigt uselt humör efter att ha haft en dålig dag. Men när hon fick syn Korosh blev hon genast gladare och sedan den kvällen har de hållit ihop.

De har tidigare uttalat sig om ålderskillnaden mellan dem och de elaka kommentarer de fått på grund av det. De själva tycker att det är ett förlegat synsätt och att det inte har påverkat de något.

Annons

Laila har däremot berättat i radiokanalen Rix Morronzoo, där hon även är programledare sedan flera år tillbaka, att hon ångrar att hon föddes så tidigt och att hon gärna hade fötts senare.

– Jag ångrar att jag är född 1972. Jag skulle vilja ha varit född lite senare om jag fått välja. För då hade inte åldersglappet varit så stort mellan mig och min sambo, berättade hon då.

Laila Bagges nya barnbesked med pojkvännen

I en intervju med Nyheter24 berättade radioprofilen om det nya barnbeskedet med Korosh. Paret har tidigare försökt skaffa barn, dessvärre utan någon framgång och nu verkar de ha satt barnplanerna på paus. Istället väljer de att fokusera på deras företag.

I intervjun skämtar hon om att det är större chans att sonen Liam Pitts, som hon har tillsammans med Mason Pitts, kommer att skaffa barn.

– Det är nog större chans att Liam skaffar barn just nu haha. Nej men vi har satt det hela på paus för att det blivit så mycket fokus på det. Så vi satsar på vårt hudvårdsmärke nu istället, det är vår bebis just nu, berättade hon då för Nyheter24.

FOTO: Laila Bagge/Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons