Korosh Kananian om åldersskillnaden till Laila Bagge

Laila bagge och KOrosh kananian

Det skiljer 18 år mellan Korosh Kananian och Laila Bagge.
Nu berättar han om folks reaktioner på åldersskillnaden.
– Det känns ganska förlegat.

Medieprofilen Laila Bagge, 47, träffade kärleken Korosh Kananian, 29, för fem år sedan. Trots att Laila till en början var tveksam blev hon snart kär. Nyligen hyllade hon honom i ett inlägg på Instagram tillsammans med en serie bilder från deras tid tillsammans.

”För exakt 5 år sedan stod du där i baren, hade aldrig kunnat drömma om att det var mitt livs kärlek som kom emot mig med ett leende och sa hej. Du vände upp och ner på hela mitt liv och för första gången så förstod jag vad det innebar att älska och bli älskad villkorslöst”, skrev Laila i inlägget.

Laila Bagges kamp för att bli gravid

Idag är paret sambor och bor i en villa på Lidingö tillsammans med Lailas söner Liam Pitts, 16, och Kit Wahlgren, 8, som Laila har från tidigare relationer.

Laila och Korosh har försökt att få barn och har varit öppna med graivdkampen i framför allt realityserien Lailaland på TV3 och Viafree. Tittarna fick där följa Laila när hon tog hormonsprutor för att bli gravid men det hjälpte föga. I våras berättade hon för Hänt att de nu gett upp försöken.

– Barnplanerna har vi lagt på is just nu i och med att mina ägg inte funkar. Så det enda som går nu är ju i så fall donatorägg. Det innebär ju i stort sett att jag blir farkosten och det blir Korosh biologiska barn men inte mitt, men det blir ju det eftersom jag då blir mamma ändå så att säga.

Önskan om att vara yngre

Laila Bagge är även programledare för Rix Morronzoo tillsammans med kollegan och vännen Roger Nordin, 42. Tidigare i höstas pratade de om saker som man ångrar i livet. Laila berättade då att hon ångrar sitt födelseår.

– Jag ångrar att jag är född 1972, sa hon och fortsatte:

– Jag skulle vilja ha varit född lite senare om jag fått välja. För då hade inte åldersglappet varit så stort mellan mig och min sambo. Det kommer ju ändå en del komplikationer på grund av det, som barn och det här att jag är gammal och så vidare.

Korosh Kananian om åldersskillnaden

I en ny intervju med Expressen tas åldersskillnaden dem emellan upp. De berättar att de fick många elaka kommentarer i början av deras förhållande, men att det nu har tonats ner.

– Det kändes som att Sverige var ganska ovant. För mig är det ett så gammalt sätt att se på det. Men folk bryr sig faktiskt inte längre, säger Laila Bagge.

Hon får medhåll av sin pojkvän.

– Det var väl när det var nytt, men nu har jag inte hört någonting. Det känns ganska förlegat, säger Korosh Kananian.

FOTO: TT/Patrik Österberg, TT/Mickan Palmqvist