TV4-tittarnas kritik mot tolkningen av Eloise i Så mycket bättre 2021

CASPER JANEBRINK

Casper Janebrink representerar Arvingarna i årets säsong av Så mycket bättre. Arvingarnas dunder-hit Eloise har länge varit deras lilla "darling" men nu tolkas den av Maxida Märäk.
Tittarna är dock inte allt för nöjda med resultatet.
503 Service Unavailable

Årets säsong av Så mycket bättre har äntligen dragit igång och engagemanget är stort bland TV4-tittarna.

I vanlig ordning är artisterna på plats på herrgården på Gotland för att tolka varandras låtar och göra om dem så att de blir "så mycket bättre" än tidigare.

Några av de artister som är med i årets säsong är bröderna Gustaf och Victor Norén, Cherrie, Peter Jöback, Thomas Stenström, Melissa Horn och Casper Janebrink.

Även Siw Malmkvist var med under de två första avsnitten, men tyvärr blev hon lite krasslig och behövde avbryta sin medverkan omedelbart. Siw har förklarat för Hänt att det bara var en vanlig förkylning det rörde sig om.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Maxida Märäks tolkning av Eloise får kritik

I det senaste avsnittet av Så mycket bättre var det en ny artist som anlände till gruppen, nämligen rapparen Maxida Märäk. Hon valde att tolka Arvingarnas dunder-hit Eloise.

Tolkningen verkar dock inte ha gått hem till alla som tittade på programmet. Även om det är många som tycker att det var en grym tolkning så är det även en hel del personer som inte håller med.

”Nja. Alltså meningen innan refrängen va bra som förändrade och slutet på refrängen. Annars va resten av ändringen så ändrad att man inte hörde det va eloise. Å refrängen är kopia av eloise fast med tjejröst. Så nja ingen hit”, skriver en person.

”Ingen bra version av denna låt. skulle vart nån annan artist som tolkade denna magiska låt”, skriver en annan tittare som får medhåll från en annan person:

”Håller med”

MAXIDA MÄRÄK, CASPER JANEBRINK

Maxida gick fram till Casper när hon sjöng låten.

FOTO: TV4

Kritik mot Casper Janebrinks tolkning av Melissa Horns låt

Förra veckan var det också vissa tittare som hade ett och annat att säga om programmet. Men då var det istället Casper Janebrinks tolkning av Melissa Horns låt Som jag hade dig förut, som kritiserades.

”Vilken flopp. Ett praktexempel på hur man slaktar en riktigt bra original,” skrev en upprörd tv-tittare.

”Fruktansvärt !!!! älskar originalet med Melissa o Lars”, fyllde en annan i.

”Nej nej nej! Originalet äger”, skrev en tredje.

LÄS OCKSÅ: Charlottes bakslag efter påkostade renoveringen

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklunds nya lyxhus – se bilderna

FOTO: TV4

Senaste nytt