Tittarnas kritik mot Casper Janebrink efter tolkningen i Så mycket bättre

Casper Janebrink Så mycket bättre

Årets säsong av Så mycket bättre är igång och det har redan bjudits på skratt och tårar.
I det andra avsnittet klev Casper Janebrink in och tolkade Melissa Horns låt – något som nu kritiseras av tv-tittarna.
Läs varför här.

Så mycket bättre är TV4:s succéprogram som varvar makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg med skratt och diskussioner. I programmet tolkar artisterna varandras låtar och gör om den till sin egen. De senaste åren har programmet bestått av en del förändringar, förut var det alltid samma artister genom hela säsongen och varje artist fick då en egen dag.

Men TV4 ändrade upplägget för en tid sedan så nu är det istället ett värdpar som är med under hela säsongen och de andra artisterna byter av varandra. Och i det andra avsnittet kliver Casper Janebrink in och tolkar Melissa Horns låt – något som nu möts av både ris och ros av tittarna.

Breaking
Lotta Engberg stoppas från att sända Bingolotto

Casper Janebrink om att medverka själv i Så mycket bättre

Casper är en del av dansbandsgruppen Arvingarna, när förfrågan om en potentiell medverkan i succéprogrammet kom blev därför besvikelsen ett faktum när det stod klart att TV4 endast ville ha en som representerade bandet.

Avslöjar
TV4-Karins nya pojkvän – efter tuffa skilsmässan

Det blev Casper som fick representera Arvingarna och i en tidigare intervju med Hänt har han berättat om besvikelsen att de bara fick ta med en bandmedlem.

– Jo, men det var ju som sagt lite tråkigt, det är det ju. Samtidigt får man hoppas att de klipper in mycket bilder, att man får bandkänslan att det är Arvingarna som var där, berättade han då.

Tittarnas kritik mot Casper Janebrink efter tolkningen

I lördagens program av Så mycket bättre var det alltså dags för Casper att komma till villan på Gotland för att representera Arvingarna och träffa de andra artisterna.

I avsnittet tolkar han Melissa Horns låt Som jag hade dig förut, där han gjorde om låten till en lite svängigare version á la dansband. Det blev även dans runt bordet när Casper framförde sin tolkning och Melissa verkade väldigt nöjd med framförandet.

– Vilken glädjechock! Utropade Melissa när Janebrink var klar.

Men tv-tittarna reagerade inte lika positivt på Caspers tolkning, efter programmet riktades det stor kritik mot tolkningen i TV4:s sociala medier.

”Vilken flopp. Ett praktexempel på hur man slaktar en riktigt bra original,” skrev en upprörd tv-tittare.

”Fruktansvärt !!!! älskar originalet med Melissa o Lars”, fyllde en annan i.

”Nej nej nej! Originalet äger”, skrev en tredje.

Även fast det fanns en del som tyckte att originallåten var bättre så var flera glada över tolkningen och stöttar Casper i kommentarsfältet på Instagram.

”Jättebra tolkning! Man blir glad att höra dig sjunga!”

LÄS OCKSÅ: Babben Larssons nya bok stoppas av SVT – egna orden om beslutet

LÄS OCKSÅ: Siw Malmkvists svåra sjukdomstid – stödet från maken Fredrik

FOTO: Så mycket bättre/Instagram, Så mycket bättre/TV4 Play

SENASTE NYTT!