Kristin Kaspersens starka ord till Let's dance-partnern Calle Sterner

Calle och Kristin

Kristin Kaspersen kammade hem vinsten i Let's dance 2019 tillsammans med Calle Sterner. Nu har det gått två år sedan de vann och nu väljer Kristin att hylla Calle inför alla.
”Vi gör det tillsammans”, skriver Kristin.

Kristin Kaspersen, 51, är en av Sveriges absolut mest omtyckta och uppskattade tv-personligheter. Hon har arbetat för TV4 i många år och arbetat med program som Humorgalan, Fångarna på Fortet och Nyhetsmorgon.

Numera driver Kaspersen även podden Nyfiken på, och ingen har väl missat att Kristin år 2019 lyckades ta hem vinsten i TV4:s dansprogram Let's dance.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Let's dance-Tobias relation till Carola efter avhoppet
Exklusivt

Kristin Kaspersens stöd till Filip Lamprecht i Let's dance

Nu tävlar Kristins son Filip Lamprecht, 24, i programmet och han dansar tillsammans med proffset Linn Hegdal, 25. Än så länge är Filip kvar i tävlingen och han verkar helt klart ha blivit en tittar-favorit.

På lördag väntar kvartsfinal och det råder ingen tvekan om att Kristin är stolt över sonen. Under ett tidigare avsnitt när de tävlande skulle hylla en person via dansen valde Filip att hylla sin bortgångna mormor Barbro ”Lill Babs” Svensson.

Barbro gick bort för tre år sedan, och har för både familj och vänner lämnat ett stort tomrum efter sig. Och Kristins uttryckte sin stolthet och stöd i ett klipp på Let's dance Instagram.

– Jag blev så himla glad när jag hörde att Filip ska hylla sin mormor på lördag, för dem två de har så mycket gemensamt, så nu längtar jag till att se Linn och Filip på dansgolvet omfamnad av Filips mormor, sa Kristin Kaspersen då

– Njut av tiden varje sekund. Det är det bästa tipset som jag har fått, har Filip Lamprecht tidigare sagt till Aftonbladet om mamma Kristins stöd.

Kristin Kaspersens starka ord om känslorna för Calle Sterner

År 2019 dansade Kristin med dansaren Calle Sterner och de gjorde stor succé då de sopade banan av alla deltagare och vann hela säsongen.

Nu väljer Kristin att hylla sin tidigare danspartner Calle Sterner på Instagram.

”Avslutar dansens dag med en hyllning till alla fantastiska dansare som kan få amatörer att leva upp, leva sina drömmar och utmana sig själv samtidigt som de ger så mycket glädje. Jag lärde mig under den tiden jag hade äran att dansa med Calle Sterner att jag behöver inte klara allt själv, vi gör det tillsammans. Samtidigt som jag kunde dansa på egen hand och fångade han mig när jag dansade tillbaka. Likaså de dagar jag var kass och kände mig skör stod han kvar.”, skriver Kristin till bilden.

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht avslöjar sanningen om uppbrottsryktet med Peg

LÄS OCKSÅ: Därför saknas prinsessan Madeleine under kungens födelsedag

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT // TV4