Kristin Kaspersens starka ord efter bilderna på Filip Lamprecht och Linn

12 mar, 2022 
Kristin Kaspersen, Filip Lamprecht och Linn Hegdal
Både Filip Lamprecht och Kristin Kaspersen har en nära relation till proffsdansaren Linn Hegdal.
Nu reagerar Kristin starkt på ett videoklipp med sonen och Let's dance-profilen.
– Rysningar när jag såg det här, skriver hon.
Annons
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

Både Linn Hegdal, 26, och modellen Filip Lamprecht, 24, har skrivit historia i Let's dance-sammanhang. När duon kammade hem tävlingen ihop förra året blev det den första gången någonsin som en proffsdansare har vunnit Let's dance två säsonger i rad.

Även Filip skev historia i och med att han var den andra personen från samma familj som fick äran att lägga vantarna på den berömda glasskon. För alla minns väl att Kristin Kaspersen, 52, och Calle Sterner, 32, landade på förstaplatsen när de var med i TV4-programmet 2019?

Kristin Kaspersen om Filip och Linn Hegdal i Let's dance

Att Let's dance-tiden var en av de bästa perioderna i Kristins liv råder det ingen tvekan om. Därför blev hon överlycklig när det avslöjades att sonen Filip skulle ställa upp i programmet två år senare.

Annons

”Ser fram emot att TV-tittarna och svenska folket ska få lära känna DIG för den du är. Du är fantastisk!”, skrev programledaren på Instagram då.

Och att det var just Linn Hegdal som blev Filip Lamprechts danspartner var ännu en aspekt som gladde mamma Kristin.

”Hon är en av de finaste och mest begåvade dansare som finns och gör att jag längtar ännu mer efter att se er ta över dansgolvet”, fortsatte Kristin Kaspersen.

Filip Lamprecht och Kristin Kaspersens relation till Linn idag

Anledningen till att Kristin var så nöjd med valet av danspartner till sonen är att hon och Linn Hedgal kom varandra väldigt nära under Let's dance 2019. De är fortfarande bra vänner och så sent som i höstas la Kristin ut bilder på Instagram där hon avslöjade att hon och Linn dansat ihop.

”Älskar henne!”, skrev hon då till ett videoklipp på proffsdansaren.

Filip Lamprecht och Linn verkar också hålla kontakten efter vinsten i programmet. Efter inspelningarna åkte de bland annat på en resa ihop.

Annons

”Sommarlovet fortsätter och fortsätter och fortsätter!”, skrev hon till ett bildspel från resan till Järvsö med Filip.

Linn Hegdal dansar ihop med Filip Dikmen i Let's dance 2022

Snart är det dags för Linn Hegdal att synas i rutan igen. I Let's dance 2022 kommer hon att dansa ihop med komikern Filip Dikmen, 25. På Instagram har Linn nu lagt upp ett inlägg om sina känslor kring säsongspremiären.

”Kan inte riktigt förstå att jag gör min femte säsong av det här otroliga projektet”, skriver hon och fortsätter:

”Klippte ihop några av mina favoritstunder från säsongerna. Blir lite sentimental. De här åren har gett mig så otroligt mycket!”.

Kristin Kaspersens starka ord om bilderna på Filip och Linn

Såklart är Filip Lamprecht med i flera scener i videoklippet, och både han och Kristin Kaspersen har lämnat hälsningar i kommentarsfältet.

Annons

”Du och lyckligt lottade Filip Dikmen kommer skapa magi!”, skriver Filip.

”Rysningar när jag såg det här klippet! Vilken resa du gjort och gör. Både för dig själv och för de deltagare du dansat med. Ser så mycket fram emot kommande säsong”, skriver Kristin.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons