TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Kristin Kaspersen hyllar Linn Hegdal efter tiden med Filip Lamprecht

13 okt, 2021 
https://image.hant.se/image-7617233?imageId=7617233&width=1320&height=1320&cropw=89.74&croph=100&x=0&y=0
Lovisa Ström
Kristin Kaspersen, Linn Hegdal & Filip Lamprecht
Filip Lamprecht och Linn Hegdal vann Let's dance 2021 ihop.
Nu väljer Kristin Kaspersen att hylla proffsdansaren som hjälpte sonen till seger.
”Älskar henne”, skriver hon på Instagram.
Annons
Allt om Kristin KaspersenBrand logo
Allt om Kristin Kaspersen

I februari stod det klart att Filip Lamprecht skulle vara med i Let's dance 2021. Tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal tog han sig an tävlingen, och några veckor senare ropades de ut som vinnare.

Efter de intensiva månaderna tillsammans har Filip och Linn blivit väldigt nära, och under Linns födelsedags fick hon några väl valda ord från Filip.

”Denna otroliga människa fyller år idag! Stort stort grattis min fantastiska vän! Jag ser fram emot att försöka ge tillbaka det du gjort för mig under denna korta tid, resten av livet! Ingen är som du!”, skrev han då.

Under tiden i danstävlingen florerade det en hel del romansrykten kring dansparet. Båda var dock snabba med att dementera ryktena och var tydliga med att de bara är vänner.

Filip är inte den enda i familjen som har kommit nära Linn. Även mamma Kristin Kaspersen känner henne väl från att hon själv var med och tävlade i Let's dance.

Annons

Kristins stöd till Linn och Filip under Let's dance 2021

Linn och Filip hade mycket stöd under Let's dance och någon som var en trogen hejaklack var Kristin. På hennes Instagram hyllade hon ofta paret samtidigt som hon uppmanade sina följare till att rösta på dem.

Därför var ingen gladare än Kristin Kaspersen när det stod klart att det var just Filip och Linn som hade tagit hem hela tävlingen.

”Finns inte ord för hur lycklig, stolt och berörd jag är över er resa! Ni är så värda vinsten!Jag är en så obeskrivligt stolt mamma över den du är och det du gjort dessa veckor. Och Linn... underbara vän! Ingen är som du, du är unik! ÄLSKAR ER!!”, skrev hon efter det roliga beskedet.

Kristin Kaspersens hyllning till Linn Hegdal

Filip och Linn har fortsatt kontakt efter Let's dance, men även Kristin och Linn umgås ibland. Senast nu i veckan dansade de tillsammans och på Instagram delar programledaren med sig av bilder och filmer från tillfället.

”Nu har de jobbat klart! Sjukt kul!”, skriver hon till en bild på sina fötter.

Och i följande story passade Kristin Kaspersen på att hylla sin nära vän.

”Älskar henne!”, skriver hon till en video på Linn Hegdal.

Annons