Kristian Luuks dotter Smilla har vuxit upp – det gör hon idag

Kristian Luuk & Smilla Luuk

Kristian Luuks äldsta dotter Smilla Luuk är idag 23 år gammal men har redan hunnit med en hel del i sin karriär. I podcasten Talk to me berättar programledaren nu om dotterns stora framgångar.
– Hon har varit driftig, säger han.

Tv-profilen Kristian Luuk har varit i rampljuset i många år och är bland annat känd för sitt tidigare förhållande med Berg flyttar in-profilen Carina Berg. Länge var de ett av Sveriges hetaste kärlekspar och år 2008 tog de det stora steget att bli man och hustru. Tillsammans fick de också sonen Holger, men efter åtta år som gifta gick de ut med beskedet som chockade många - Kristian och Carina hade bestämt sig för att gå skilda vägar.

Men det inte många vet är att Kristian även har två andra barn från ett tidigare äktenskap med Anna Luuk. I Sarah Dawn Finers podcast Talk to me berättar han nu vad äldsta dottern Smilla Luuk har för sig idag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kristian Luuk om livet som frånskild

Kristian har tidigare varit öppen med att det tiden efter skilsmässan från Carina var tuff, och i radioprogrammet Karlavagnen pratade han om den jobba perioden.

– Jag har varit med om både glada dagar och superjobbiga dagar, där jag knappt orkat kliva ur sängen, sa han då.

Men han har också varit tydlig med att det inte bara kommit nackdelar med hans skilsmässor. I en intervju med Aftonbladet berättar han också om det positiva som kommit med det han gått igenom. Det är när han får frågan om hur det känns att vara förälder till två generationer barn som han svarar:

LÄS MER: Charlotte Perrellis vändning efter familjekampen

– Roligt, spännande och annorlunda. Jag tror man blir en bättre förälder andra omgången. Det är skönt att fortfarande ha något barn hemma. Samtidigt blir de stora barnen lite som halvföräldrar till det yngre syskonet.

Han fortsätter:

– Jag lever själv och har nog kommit både närmare mina barn och lärt känna mig själv bättre på det sättet. Jag kan tycka att många går från relation till relation, det kan vara en fördel ibland att stanna upp och leva själv.

Det gör Kristians dotter Smilla Luuk idag

Idag har hans äldsta barn vuxit upp och det är i podden Talk to me som han berättar om sin dotter Smilla som verkligen har blivit vuxen.

– De har flyttat hemifrån. 23-åringen har till och med köpt en egen lägenhet så hon kommer aldrig tillbaka, säger han och syftar på dottern Smilla.

Han fortsätter:

– Hon har varit driftig. Hon gav ut kokböcker och sånt om glutenfri mat när hon gick på gymnasiet, så hon startade firma tidigt.

Och än idag verkar det gå bra för dottern. Som bara 23 år gammal har hon redan hunnit göra allt ifrån kokböcker till podd och blogg. På hennes egna hemsida kan man läsa om allt annat hon också har för sig.

”Mat och kommunikation är två saker jag ägnat mig åt i tio års tid - främst i glutenfri tappning. Förutom blogg, kokböcker och podd, så stylar jag en hel del mat för reklam och magasin”, skriver hon där.

LÄS OCKSÅ: Tony Irving bryter tystnaden om skilsmässan – sex år efter bröllopet med maken

LÄS OCKSÅ: Peppe Engs nya liv med Karin Bergman efter skilsmässan från Solveig

Senaste nytt