LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så ser Kristian Luuks barn ut idag

19 maj, 2020 
Lina Arvidsson
Så ser Kristian Luuks barn ut idag.
Innan Kristian Luuk träffade Carina Berg var han gift med Anna.
De fick under sitt äktenskap två barn tillsammans: Sebastian och Smilla.
Så ser de ut idag.
Annons
Så ser Kristian Luuks barn ut idagBrand logo
Så ser Kristian Luuks barn ut idag

Kristian Luuk, 53, slog igenom med dunder och brak när han programledare Sen kväll med Luuk som startade 1996. Under 2005 programledare han  God natt, Sverige tillsammans med Carina Berg, 42,

Kristian och Carina blev sedermera ett par och 2008 gifte de sig i största hemlighet.  I oktober 2016 beslutade de sig för att gå skilda vägar.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner. Eftersom det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta mer än så här”, skrev de då på Instagram.

Under sitt äktenskap fick de sonen Holger, 10.

Kristian Luuk och Carina Berg tillsammans på röda mattan 2015.
Kristian Luuk och Carina Berg tillsammans på röda mattan 2015.

Efter skilsmässan har Carina Berg gått vidare och gift sig med Erik Berg, 31. I december fick de sitt första gemensamma barn, sonen Otto Berg. 

Annons

Kristian Luuk var länge tyst om skilsmässan från Carina Berg. Men förra året berättade han om den tuffa tiden i radioprogrammet Karlavagnen. 

– Jag har varit med om både glada dagar och superjobbiga dagar, där jag knappt orkat kliva ur sängen, sa han förra året i Karlavagnen. Samtidigt erkände han att han inte hade kommit över skilsmässan.

Matlagande barn

Men Kristian Luuk har faktiskt två barn till från en tidigare relation. När han träffade Carina Berg var han gift med Anna Luuk. De har två barn tillsammans: Smilla Luuk, 22, och Sebastian Luuk, 20.

Kristian Luuk med dottern Smilla för två år sedan.
Kristian Luuk med dottern Smilla för två år sedan.

Smilla Luuk har funnit sin egen väg i livet – och den vägen kantas av god mat. Med ett intresse för godsaker har hon skrivit två kokböcker med inriktning på glutenfritt. Hon är också matbloggare och håller kurser.

Sebastian Luuk håller låg profil men har ibland synts tillsammans med sin pappa på röda mattan.

Kristian Luuk 2018 med sonen Sebastian.
Kristian Luuk 2018 med sonen Sebastian.

Nu är Kristian Luuk aktuell i SVT-programmet Luuk & Hallberg där han tillsammans med programledarkollegan Daniel Hallberg gästas av olika kända personer

FOTO: Karin Törnblom/TT, Mattias Hansson/TT, Ola Axman/TT

Annons