Kikki Danielsson vill lämna lägenheten i Bollnäs

Kikki Danielsson

Kikki Danielsson har ett tufft år bakom sig.
Nu berättar hon om drömmen att lämna lägenheten i Bollnäs bakom sig.
”En livslång dröm”, skriver Kikki Danielsson på Instagram.

Det är inte många som kommer ihåg den tid då Kikki Danielsson, 68, inte stod på scen. I nästan hela sitt liv har den folkkära artisten underhållit svenska folket med sitt varma sätt och vackra sång. Förutom otaliga turnéer landet runt har Kikki även flera gånger medverkat i stora tv-sammanhang. Bland annat har hon ett antal gånger tävlat i Melodifestivalen och för en tid sedan var hon aktuell i tenoren Rickard Söderbergs SVT-program Hjälp! Jag ska på opera.

LÄS MER: Därför har Elizabeth aldrig gjort en intervju

Tillsammans med artisten Peg Parnevik, fotbollsexperten Daniel Nannskog och rallykartläsaren Tina Thörner ska hon i programmet få uppleva operans ädla historia.

Kikkis stora avslöjande

Tv-inspelningen kom välkommet hos Kikki som precis som många andra haft det tufft under pandemin. Inställda turnéer och spelningar har inte bara varit dålig för ekonomin – isolationen har även tagit hårt på Kikkis psykiska hälsa.

Kampen under pandemin är något som Kikki pratat om flera gånger under det gångna året och för en tid sedan la hon ut ett inlägg på Instagram där hon återigen la ut texten.

”Ett Härligt Minne från sommarturnén 2019! Undrar Om eller När man får uppleva detta igen. Ser mörkt ut just nu!”, skrev Kikki då till en bild på sig själv och bandet på en scen.

I mars kom dock Kikki med ett riktigt glädjebesked då hon berättat att hon planerar en återförening tillsammans med Elisabeth ”Bettan” Andreassen och Lotta Engberg. Trion tog under några år Sveriges musikscen med storm och nyheten om en gemensam show fick följarna att jubla.

”Kikki, Bettan, Lotta planerar en Revival-Show framöver. Kan förstås bli svårt att komma ihåg Alla texter. Men me lite träning ska det nog bli bra! Vi meddelar när allt är Klart”, skrev artisten i ett inlägg på Instagram då.

Kikki Danielssons dröm om framtiden

Nu berättar Kikki om åter en dröm som hon snart hoppas ska bli verklighet, nämligen en flytt från lägenheten i Bollnäs. Det är i och för sig inte speciellt långt som Kikki tänkt sig att flyttlasset ska gå. Artisten älskar sin hemstad men läget för bostaden skulle kunna ha varit bättre.

”Kan inte släppa min livslånga Dröm om ett litet hus vid en sjö eller egen pool. Men med årens gång och pågående pandemi, bleknar den allt mer. Är inne då och då på Hemnet och kikar, men det är ont om hus till salu runt Bollnäs!! Får väl fortsätta drömma, men jag är helt klart redo för en boendeförändring”, skriver Kikki Danielsson i ett inlägg på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter upptäckten i Robinson

LÄS OCKSÅ: Carolas starka reaktion efter insikten med dottern Zoe

FOTO: TT

Senaste nytt