Kikki Danielsson om privata beslutet för barnen Viktor och Emmas skull

Kikki Danielsson med familj

Kikki Danielsson har en stor kärlek till sin familj.
Nu berättar dansbandsdrottningen om ett privat beslut hon fattat för barnens skull.
”Ibland orkar man bara inte. Men det är okej!”, skriver Kikki på Instagram.

Kikki Danielsson, 68, är en av Sveriges mest folkkära artister och efter sina 50 år i rampljuset är hon fortfarande lika populär. Nu för tiden kan fansen dessutom följa henne på sociala medier där de får en helt ny inblick i hennes liv. Kikki är nämligen en aktiv användare av Instagram och delar ofta med sig av sina tankar kring allt mellan himmel och jord.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nyligen publicerade Kikki en bild på sonen Viktor Roos, 30. I samband med att Kikkis yngsta barn fyllt hela 30 år gjorde hon en insikt – nämligen att tiden gått väldigt fort.

Kikki Danielssons tunga år – sorgen över isoleringen

Ett år som däremot kanske inte har gått lika fort är 2020. Det gångna året har varit ett tufft år för Kikki som tvingats isolera sig under pandemin. Hon har tidigare berättat om sorgen över att sitta ensam.

”Har hållit mig hemma sedan i mars, mycket på grund av rädsla, men oxå för att mina barn förbjudit mig att utsätta mig för smitta. Dom har gjort mina ärenden. Men isolering tar hårt på psyket”, skrev då artisten.

LÄS MER: Därför överväger Steffo Törnquist att sluta i Nyhetsmorgon

Avslöjar privata beslutet för barnens skull

Under tisdagskvällen var Kikki åter igång med att dela med sig av sina tankar på Instagram. I en ny post valde hon att lyfta hur hon hantera bättre och sämre dagar. Dansbandsdrottningen avslöjade även ett beslut hon tagit för barnens skull.

”Jag får ofta höra ord som: ”Åh, vad du är stark å alltid lika glad”!! Jag är ingen superhjältinna, och jag är definitivt Inte på gott humör varje dag! Har aldrig själv träffat någon sådan människa. Dom finns Inte!! Men det finns många som skaffat sig ett ”Pokerface” för att slippa frågor. Jag tror varken på räkmackor el bananskal”, skriver Kikki och fortsätter:

”Alla åker vi upp å ner i våra berg-å-dalbanor, och det uttrycker sig på olika sätt hos olika människor! När jag har skitdagar, stänger jag in mig och vill bara vara för mig själv, vill inte belasta barnen med mina problem. Ibland orkar man bara inte. Men det är okej! Lyckligtvis blir jag fort glad igen, tack vare mina barn å barnbarn. Nu är de kväller så jag säger godnatt.”

LÄS OCKSÅ: Lotta Lundgren bryter tystnaden om skilsmässan – orden om svåra tiden

LÄS OCKSÅ: Leif Mannerströms starka avsked från Sveriges mästerkock

FOTO: TT