Samir Badrans fästmö Julia bryter tystnaden om Sigrid Bernson

Samir Badran, Julia och Sigrid

Samir Badran och Sigrid Bernson valde att gå skilda vägar 2019.
Ett par månader senare avslöjade Samir att jag hittat kärleken på nytt i Julia Sundquist.
Nu bryter Julia tystnaden om pojkvännens ex – efter alla kommentarer.
0:47

Efter reklamen: Julia Sundquists kärlekshyllning till Samir - efter förlovningen framför alla

(0:47)

Det var när Samir Badran, 31, ställde upp i Let's dance 2017 som han träffade Sigrid Bernson, 33. De dansade rakt in i varandras hjärtan och blev ett par efter sin medverkan i programmet.

I två år höll Sigrid och Samir ihop innan de valde att göra slut. Det var i samband med att Samir Badran drabbades av utmattningssyndrom som det forna paret bestämde sig för att gå skilda vägar.

– Jag var utmattad helt enkelt. Och så ska jag försöka ge henne all den kärlek som hon vill ha, eller som man ger i en relation, och jag kände att ”fan, jag kan inte göra det”. Det blev för mycket, förklarade Samir när han gästade podcasten Det är inte hybris om det är sant kort efter uppbrottet.

Samir Badran om hur han gjorde slut med Sigrid Bernson

I somras gästade Samir Badran Framgångspodden. I denna berättar han hur relationen med Sigrid Bernson egentligen avslutades. Beslutet fattade tv-profilen när han och den dåvarande flickvännen var på ett spa ihop.

– Vi var på Yasuragi och jag gjorde slut där. För jag kände att jag klarar inte mer, jag vill inte mer. Jag låg hela natten vaken så när vi vaknade på morgonen så sa hon ”vad är det för något”? då sa jag att jag gör slut, säger han i podden.

Idag har Samir och Sigrid ingen kontakt.

– Jag hade gärna varit hennes vän idag, men jag förstår att hon inte vill vara det, förklarar Samir i Framgångspodden.

Biancas markering mot följarna – efter stora ilskan mot bilden

Julia Sundquists första ord om Samir Badrans ex Sigrid Bernson

Både Sigrid Bernson och Samir Badran har gått vidare i kärlekslivet sedan dess. Sigrid är ihop med artisten Robin Bengtsson, 31, och för snart två år sedan friade Samir till kärleken Julia Sundquist, 24.

I början av Julia och Samirs relation reagerade många på att Julia är väldigt lik Sigrid utseendemässigt. Där och då var det ingenting Julia Sundquist ville kommentera – men nu bryter hon tystnaden om fästmannens ex.

Det är på Instagram story som Julia berättar om skriverierna kring likheten med Let's dance-profilen Sigrid Bernson. Intill en skärmdump från en artikel om detta skriver hon:

”Det var verkligen en snackis i början av min och Samirs relation. Vad tycker ni?”

Ungefär hälften av Julia Sundquists följare håller med om att hon och Sigrid är lika.

LÄS OCKSÅ: Dragomir Mrsic familjelycka – nu berättar han om glädjen

LÄS OCKSÅ: Farmen-Alexander om sexet på gården – avslöjar sanningen

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Instagram

SENASTE NYTT!