Dragomir Mrsic stora familjelycka – har blivit morfar för andra gången

DRAGOMIR MRSIC, ISABEL ALONSO
Exklusivt

Dragomir Mrsic har barnbarnet Adrijana från tidigare. Nu berättar han för Hänt om den stora lyckan över att ha blivit morfar för andra gången!
– Det är super att skämma bort dem, säger Dragomir till Hänt.
0:39

Efter reklamen: Dragomir Mrsic stora familjelycka – har blivit morfar för andra gången

(0:39)

Skådespelaren Dragomir Mrsic, 52, har synts i en rad filmer och serier genom åren. Genombrottet kom 2010 när han medverkade i Snabba Cash och sedan dess har karriären gått som på räls!

Något Dragomir är lite extra stolt över är att han vid flera tillfällen har fått jobba med sin son Maximilian Mrsic, 20, som har valt att gå i sin pappas fotspår.

– Han gillar det, det är hans grej, har Dragomir tidigare sagt om sonens karriärval.

På senare år har svenska folket inte bara fått se Dragomir på vita duken, utan han har även varit en av stjärnorna i SVT:s Stjärnorna på slottet. Han berättade då öppenhjärtligt om sina stökiga ungdomsår och sitt kriminella förflutna.

STJÄRNORNA PÅ SLOTTET 2019

Dragomir Mrsic var med i Stjärnorna på slottet 2019.

Ulrika Midunger

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Dragomir Mrsic om kärleken till fästmön

Dragomir Mrsic är tillsammans med Isabel Alonso, 53, sedan hela 28 år tillbaka, och förutom Maximilian så har de även dottern Juliette Alonso Mrsic, 21.

Dragomir och Isabel är även förlovade men har ännu inte gift sig. I en intervju med Allas har Dragomir tidigare berättat om hemligheten bakom det långvariga förhållandet med fästmön.

– Kärnan i vår relation är kärlek. Vet du, kärleken övervinner allt, sa han till tidningen och fortsatte sedan:

– Visst har det funnits katastroftider under alla dessa år men vi tycker det är bättre att fightas igenom det tunga än att bara ge upp.

Första bilderna på Pernillas nya hus – se alla bilder här

Dragomir Mrsic stora familjelycka – egna orden

För snart två år sedan gifte sig dottern Juliette och för ungefär ett och ett halvt år sedan kunde hon välkomna dottern Adrijana till världen! Detta betyder att Dragomir blev morfar och lyckan var total!

”Den lyckligaste morfadern i hela universum. Älskar dig och välkommen mitt barnbarn Adrijana”, skrev han intill en bild på sig själv och lilla barnbarnet.

Nu har Dragomir blivit morfar igen. När Hänt träffar honom på röda mattan till Guldbaggegalan berättar han mer om den stora familjelyckan!

– Jag fick ett barnbarn för ett och ett halv år sedan snart. Och den andra kom väl för typ 2-3 månader sedan, så jag är morfar, säger han till Hänt.

Hur känns det att vara morfar då? Känns det kul?

– Ja, man kan bara leka och sen så är det klart. Då får de natta och hålla på. Det är super, att skämma bort dem och allt, säger Dragomir och tillägger:

– Det är super-super-kul faktiskt. Mysigt!

LÄS OCKSÅ: Sigrid bryter tystnaden om okända graviditeten

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas skarpa kritik mot Secret song: ”Katastrof”

FOTO: AMANDA GRIPENBERG, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!