Bianca Ingrossos markering mot följarna – efter ilskan mot bilden

Bianca Ingrosso och jackan

Bianca Ingrosso har mötts av enorm kritik efter att hon lagt upp ett par bilder där hon bär en pälsjacka.
Trots kritiken väljer tv-profilen att behålla inläggen – och står fast vid att hon tror att plagget inte är tillverkad av djurpäls.
– Jag skulle aldrig köpa en äkta pälsjacka, säger hon till Expressen.
0:28

Efter reklamen: Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”

(0:28)

Entreprenören Bianca Ingrosso, 27, är ständigt aktuell. Just nu kan vi se henne varje fredag i TV4-programmet Talang och i sociala medier dyker hon upp titt som tätt med inlägg från sin vardag. På Instagram har Bianca över en miljon följare och i kommentarsfälten har följarna alltid mycket att säga om influencerns bilder.

Förra veckan hamnade Bianca Ingrosso minst sagt i hetluften när hon delade med sig av ett par bilder där hon bär en pälsjacka.

Kritikstorm mot Bianca Ingrossos klädval – bilden upprör

När den omtalade bilden dök upp på Instagram var följarna snabba med att säga sitt.

Osmakligt med äkta päls, man vet bättre 2022”, skrev en person i en kommentar och fick medhåll:

Det är sorgligt att äkta päls fortfarande används och till och med glorifieras i klädindustrin.”

Då var det ännu oklart om jackan var gjord i djur- eller fuskpäls, eftersom företagets hemsida låg nere. Enligt en skärmdump som Expressen har tagit del av nyligen är den gröna kappan tillverkad av rävpäls.

Bianca Ingrossos svar efter kritiken mot pälsjackan

I ett sms till tidningen hälsar Bianca Ingrosso att jackan inte är nyinköpt. Hon hävdar även att hon är ”säker” på att det är en fuskpäls.

”Jag köpte den för flera år sedan och har haft den på vinden i flera år men är nästan helt säker på att det är fake för jag skulle aldrig köpa en äkta pälsjacka. Köpte den på en hemsida men tror inte den är äkta”, skriver hon i ett meddelande till Expressen.

Företaget som har tillverkat kappan och Bianca själv verkar alltså ha delade meningar om vilket material som har använts. Men att tv-profilen fortsätter få massiv kritik för klädvalet råder det ingen tvekan om.

Exklusivt
Farmen-Helenés flirt med Bachelor-Simon – efter tuffa uppbrottet

Markeringen mot följarna – nu stänger hon av kommentarerna

Trots att flera dagar har gått sedan Bianca delade med sig av de omtalade bilderna fortsätter kommentarer om jackan trilla in. Flera personer anser att tv-profilen bör ta bort inläggen.

”Istället för att radera kommentarerna på dig och din rävpäls så borde du radera bilderna helt och hållet. Du som är en förebild för så många unga tjejer ska väl inte posera med 100% äkta rävpäls! Gör om och gör rätt radera bilderna”, hälsar en person i en kommentar till Biancas senaste inlägg på Instagram.

Bianca Ingrosso har dock valt att ha kvar bilderna på Instagram – men har stängt av kommentarsfälten till dessa två inlägg.

LÄS OCKSÅ: Farmen-Alexander bekräftar sexet på gården – avslöjar sanningen

LÄS OCKSÅ: Dragomir Mrsic stora familjelycka – nu berättar han om glädjen

FOTO: Discovery+, Instagram

SENASTE NYTT!