Så är Samir Badran och Sigrid Bernsons relation i dag

Sigrid Bernson och Samir Badran gjorde slut 2019

De träffades 2017 när de dansade i Let's dance och blev snabbt ett par. I början av 2019 gick dock Samir Badran och Sigrid Bernson skilda vägar.
Så är deras relation i dag.

Det började tidigt cirkulera romansrykten kring Samir Badran och Sigrid Bernson när de dansa ihop i TV4-programmet Let’s dance 2017. Spekulationerna blev inte mindre intensiva när danspartnerna avslutade sitt finalframträdande med en kyss.

Senare visade det sig att det fanns grund för ryktena. De fortsatte umgås med varandra och efter en tid efter att programmet tagit slut bekräftade Samir Badran och Sigrid Bernson att de var ett par i ett klipp på deras gemensamma Youtube-kanal.

Tuffa uppbrottet

De var ihop i två år och under tiden var det ett av Sveriges mest omskrivna par. Men i januari 2019 tog det slut, efter att Samit Badran varit iväg på en resa. Det berättade han om på Instagram.

”Jag skriver detta me gråten i halsen, sorgligt men sant. Att skriva ut detta i sociala medier bestämde vi tillsammans och vi väljer att berätta detta för att få färre frågor och att media/tidningar inte ska skapa sin egen förklaring till vad som hänt mellan oss. Såå, efter nästan 2 år mellan mig och Sigrid är det tyvärr slut…”, skrev han då på Instagram.

Drygt två månader senare avslöjade Samir Badran i Anis Don Deminas och Joey Massas podcast Det är inte hybris om det är sant att det var hans som valde att avsluta relationen. Exakt varför ville han inte svara på då, med repsekt för ex-flickvännen.

Under hösten samma år berättade han till slut om uppbrottet och den jobbiga tiden, och att hans utbrändhet till sist blev för mycket för relationen.

– Under den här perioden när jag väl gick in i väggen… Jag mådde så dåligt. Jag kunde inte resa mig ur sängen, det gick inte. Jag orkade inte, sa Samir Badran i TV4:s Helt sjukt.

– Jag var utmattad helt enkelt. Och så ska jag försöka ge henne all den kärlek som hon vill ha, eller som man ger i en relation, och jag kände att ”fan, jag kan inte göra det”. Det blev för mycket, sa han också.

I dag har båda två gått vidare med nya partners. Samir Badran hittade kärleken på nytt i Julia Sundqvist. Under ett avsnitt av Talang i februari i år friade också artisten, tv-profilen och numer mäklarstudenten till flickvännen som tackade ja.

Sigrid Bernson har nu ihop med Robin Bengtsson. De träffades också i Let’s dance och höll till en början relationen hemlig, men på julafton förra året lade dansaren upp en pussbild med sångaren och offentliggjorde att de faktiskt var ett par.

Samir och Sigrids relation i dag

Men hur är exens relation i dag då? Jo, den verkar vara obefintlig.

Det började bli frostigt ganska snart efter deras uppbrott. Samir Badran kysste då Talang-jurymedlemmen Bianca Ingrosso i direktsändning, vilket fick Sigrid Bernson att reagera.

– Jag är inte ledsen för att jag vill ha tillbaka Samir, men däremot är jag ledsen för att jag inte tycker det finns någon respekt, sa Sigrid Bernson på sin Instagram story efteråt.

Under en frågestund på Instagram fick Samir Badran frågan om han och Sigrid Bernson fortfarande hörs, vilket Samir kort och gott svarade nej på. När en följare frågade om det känns skönt svarade han:

”Nej det är tråkigt vill va hennes vän”.

Sigrid har också uttalat sig och sagt att de inte längre hörs.

– Vi har ingen direkt kontakt. Anledningen är att vi har precis gjort slut, det är väl ganska naturligt, säger hon, sa hon strax efter uppbrottet.

Det verkar inte som att de har återupptagit kontakten efter det. De följer nämligen inte vara på sociala medier, och de följer inte heller varandra nya partners.

Samir och Sigrids relation verkar alltså ha avslutas permanent, men de verkar ändå lyckliga med sina nya partners.

Bild: Karin Törnblom, Mattias Hansson/TT