Julia Bergmans ord om dramatiska resan till förlossningen

Det var två år sedan Julia Bergman och sambon Dennis Everberg fick sitt första gemensamma barn.
Nu hyllar Julia Bergman dottern i ett inlägg på Instagram – och berättar om den dramatiska resan till förlossningen.

Julia Bergman, 25, fångade svenska folkets hjärtan då hon tillsammans med sonen Milan, 7, medverkade i tv-serien Unga mammor. Efter genombrottet har man kunnat följa Julia genom sociala medier där hon delar med sig av sin vardag med familjen. Sedan dottern Zelda, 2, föddes har Julia även fått det alldeles egna realityprogrammet Julia, Milan & Zelda.

LÄS MER: Pontus Alsing om svåra sorgen efter Adams död

Idag är Julia en av Sveriges mest framgångsrika influencers och bor tillsammans hockeyproffset Dennis Everberg, 26, i en villa i Ängelholm.

Julia Bergmans ord om att bli mamma för tredje gången

I april 2019 kom ett riktigt glädjebesked då Dennis och Julia blivit föräldrar åt sitt första gemensamma barn, dottern Zelda. Lyckan var total och i februari i år var det dags igen! Då föddes nämligen Julia och Dennis andra gemensamma dotter och Julia Bergmans tredje barn.

”Godmorgon från oss. Välkommen till världen vår lilla tjej”, skrev Julia på Instagram då.

På Instagram avslöjade hon även senare att namnet på den nyfödda flickan skulle bli Ilse.

”Så många som frågat om hennes namn och nu är det helt bestämt. Säg hej till ILSE och vår sjätte familjemedlem”, skrev hon då.

Dramatiska resan till förlossningen

Nu är det dock en helt annan familjemedlem som står i centrum då dottern Zelda fyller två år. När familjen för en tid sedan firade påsk tillsammans hyllade Julia dottern på Instagram och beskrev henne med orden:

”Så mycket personlighet i en så liten kropp”.

Nu lägger Julia återigen fokus på dotterns personlighet då hon skriver ett fint inlägg för att hylla lilla Zeldas födelsedag på Instagram.

”Idag har vi en 2-åring i huset.”, påbörjar Julia sitt inlägg.

Julia berättar även om den dramatiska resa som Dennis var tvungen att göra inför dotterns födelse. Zelda föddes nämligen något tidigare än planerat och Dennis var bortrest på jobb. Han var därför tvungen att kasta sig på flyget för att hinna hem till dotterns födelse.

”Tänk att det har gått två år sedan Dennis fick slänga sig på ett flyg från Zürich till Köpenhamn och vidare till Halmstad för att du skulle komma till världen. Kära, fantastiska Zelda vad vi är stolta över dig, du är en glad tjej med mycket bus inom dig. Förutom att ge oss gråa hårstrån så ger du oss så mycket glädje och skratt. Grattis på födelsedagen goding, i love you”, skriver Julia Bergman i ett inlägg på Instagram.

Stort grattis Zelda!

LÄS OCKSÅ: Bianca bryter tystnaden om okända dramat med Phillippe

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter Martin Stenmarcks nya bild på dottern

FOTO: Instagram/TT

SENASTE NYTT!