TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför försvann Jon Henrik Fjällgren från Instagram – berättar om pausen

15 jul, 2021 
Jon Henrik Fjällgren
Jon Henrik Fjällgren har tagit en mindre paus från sociala medier den senaste tiden. Nu berättar han om anledningen bakom pausen och hur det kommer bli framöver.
Annons
Jon Henrik Fjällgren berättar om relationen till MaretBrand logo
Jon Henrik Fjällgren berättar om relationen till Maret

Jon Henrik Fjällgren, 34, slog igenom för svenska folket när han kammade hem vinsten i Talang 2014. Sedan dess har hans karriär gått spikrakt uppåt och idag är han en väletablerad artist som bland annat har ställt upp i Melodifestivalen flera gånger.

Men hans liv har inte alltid varit helt lätt. I hans självbiografi Månbarn berättade Jon Henrik om uppväxten och hur de andra barnen mobbade honom för hans ursprung.

– Det är väl en tid man inte vill minnas, men man tvingas nästan minnas. Det var väldigt tufft och jag försökte göra allt för att passa in, sa Jon Henrik när han gästade Nyhetsmorgon för att prata om boken.

Jon Henrik och Maret gick skilda vägar före dotterns födsel

Under besöket i Nyhetsmorgon var det inte speciellt långt tid kvar tills dess att Jon Henrik och hans ex-flickvän Maret Nystad, 30, skulle bli föräldrar. Paret hade redan gjort slut vid den tidpunkten, men valde att inte gå ut med den nyheten tills efter det att barnet fötts.

Annons

Kort därefter kom ex-parets lilla dotter till världen. Hon föddes i Marets hemtrakter i Nordnorge och sedan dess har de blivit kvar där. Jon Henrik har nyligen berättat för Hänt om saknaden efter dottern Ella Sáve och sorgen över att inte kunnat träffa henne under hela coronapandemin.

– Tyvärr så kan jag ju inte träffa henne så mycket för hon bor ju så fruktansvärt långt bort och sen så är det ju den här jäkla coronan som satt stopp för det. Jag har inte kunnat träffa henne sen hon föddes faktiskt, sa han då och fortsatte:

– Vi har ju kontakt via Skype och sådär, så det är ju tur att det finns telefoner.

Därför hade Jon Henrik paus från sociala medier

Jon Henrik är normalt sett väldigt aktiv på Instagram och han gillar att uppdatera sina följare om allt som händer i hans liv. Men den senaste tiden har han valt att uppdatera allt mindre. Nu förklarar han vad det är som ligger bakom den plötsliga pausen.

Annons

”Godkväll”, skriver han och fortsätter:

”Jag har tagit en liten paus från sociala medier en stund och kommer att vara mindre aktiv framöver också på grund av personliga skäl.”

Jon Henrik har alltså tagit en paus av personliga skäl, men det verkar även finnas något annat som bekymrar honom.

”Vill fortfarande också passa på med att gå ut med varningar för en person som lurar folk att hen är jag och provar pressa fans och människor på pengar. För övrigt så önskar ja er alla en fortsatt fin söndag kväll.”, förklarar artisten.

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet/TT, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet

Annons