ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jon Henrik Fjällgrens egna ord om sin relation till Elisa Lindström

15 okt, 2021 
Elisa Lindström och Jon Henrik
Jon Henrik Fjällgren och Elisa Lindström tävlade i samma säsong av Stjärnornas stjärna.
Sedan dess har deras vägar korsats igen.
I en intervju med Hänt berättar Jon Henrik nu om sin relation till Elisa idag.
– Lätt att prata med, säger han.
Annons
Jon Henrik Fjällgren berättar om relationen till MaretBrand logo
Jon Henrik Fjällgren berättar om relationen till Maret

Jon Henrik Fjällgren, 34, har hunnit med mycket sedan han slog igenom i Talang år 2014. Han berörde hela svenska folket med sin historia och jojk. Nyligen släppte han dessutom en gripande låt om psykisk ohälsa, något som artisten själv har erfarenhet av.

Förutom att vara verksam musiker är han renskötare och har börjat engagera sig politiskt i sametinget. Men det var ett tag sedan vi såg honom i tv-rutan, senast var i Stjärnornas stjärna tillsammans med bland andra Elisa Lindström, 30. I en intervju med Hänt berättar Jon Henrik om musiken och deras relation.

Jon Henrik och Maret Nystad gjorde slut en månad innan förlossningen

Jon Henrik var tidigare tillsammans med Maret Nystad. Hösten 2020 fick han en dotter med ex-flickvännen med namn Ella Savé.

Men i december 2020, bara någon månad efter babylyckan, stod det klart att Maret och Jon Henrik inte längre var ett par. De hade gjort slut en månad innan förlossningen. Sedan dess har Jon Henrik inte träffat dottern, något han tycker är jobbigt.

Annons

– Det har varit väldigt svårt i dessa tider då jag inte haft några spelningar. Och sen så var det ju restriktionsproblemen, man kan inte ta sig över gränsen hur som helst, säger Jon Henrik och tillägger:

– Men vi har i stort sätt ständig kontakt via telefon och video, så jag är tacksam över att det finns sådant idag.

Jon Henrik Fjällgren om relationen till Elisa Lindström

Elisa och Jon Henrik möttes för över ett år sedan i TV4:s Stjärnornas stjärna och efter programmet har deras vägar korsats. I sommars sågs de på en spelning.

– Vi sågs i Gävle, det var i förmån för psykisk ohälsa. Man samlar in pengar till kvinnor som lever under hot och barn som lever under skyddade boenden. Allt jag gör handlar egentligen om att förbättra för människor.

Elisa Lindström var på plats?

– Ja, vi möttes bara, hon var inbjuden som gäst. Vi bjuder in ett visst antal gäster som får prata om sitt liv och sjunga. Det är min manager som väljer ut.

Annons

Jon Henrik Fjällgren förklarar att Elisa är lätt att prata med.

– Jag har träffat Elisa när vi var med i Stjärnornas stjärna, en snäll tjej som är lätt att prata med, så det blev att vi frågade henne.

Även Elisa publicerade en bild på de två tillsammans och tackade Jon Henrik.

Elisa och Jon Henrik

”Tack Jon-Henrik och alla på Gävle Live för fin kväll!”, skrev Elisa.

FOTO: Jessica Gow/TT / BYRMO CAROLINA/Aftonbladet

Annons