ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Jenny Alversjös okända förflutna – hon är kvinnan på bilden

01 mar, 2022 
Jenny Alversjö i ljusgrön sidenblus.
Jenny Alversjö är ett välkänt ansikte för många TV4-tittare som väljer att vakna upp till morgonprogrammet Nyhetsmorgon.
Men vad vet du om Jennys förflutna? Och vem är den okända kvinnan som Jenny ofta syns med?
Annons
Jenny Alversjö om jobbet på Nyhetsmorgon – Det är en livsstilBrand logo
Jenny Alversjö om jobbet på Nyhetsmorgon – Det är en livsstil

TV4-programledaren Jenny Alversjö, 48, är en storfavorit hos tittarna, och känslorna är besvarade.

Jenny har varit öppen med att hon trivs otroligt bra på kanalen och älskar jobbet som programledare för Nyhetsmorgon.

– Jag älskar TV4 och ser kanalen och tittarna som min familj. Har jobbat här hela mitt yrkesverksamma liv och trivs väldigt bra och jag har inga planer på att gå någon annanstans, har Jenny sagt i en tidigare intervju med Hänt.

Jenny Alversjös stora lycka med kärleken – berättar om nya lägenheten

Jenny Alversjö separerade från ex-maken Patrik Larsson, 51, år 2017. Drygt två år senare träffade hon nuvarande kärleken Anders Bernunger, 44. I oktober förra året kom Jennys glädjebesked med Anders.

Annons

I podcasten som TV4-profilen har tillsammans med vännen och stjärnkocken Erik Videgård, 61, berättade Jenny nämligen glatt om parets senaste gemensamma investering.

– Jag är så lycklig, vi har köpt ett hem. Vi har köpt en lägenhet, sade en sprudlande glad Jenny då. Vidare berättar hon att inflyttning sker först efter årsskiftet.

– Men vi får tillträde nu snart, om bara någon månad. Men vi måste renovera. Totalrenovera, sade Jenny Alversjö i podcasten 45 minuter AV, som sedan månadsskiftet i februari bytt namn till Matresan.

Men när vi träffar Jenny på röda mattan en tisdag i februari berättar hon att sambolivet och den nyrenoverade lägenheten låter sig dröja. Vi misstänker att det är renoveringen som drar ut på tiden, något som inte är helt ovanligt.

– Nej, det är på gång ska jag säga. Vissa saker dröjer, berättar Jenny för Hänt.

Jenny Alversjös okända förflutna – hon är okända kvinnan

Vi pratar med Jenny på röda mattan för premiären av den nya svenska filmen Tisdagsklubben, med Björn Kjellman, 58, Marie Richardsson, 62, och Sussie Eriksson, 59, i några av huvudrollerna.

Annons

Jenny anländer till premiären med en, för oss, okänd kvinna. Vem är hon?

– Ikväll är jag här med en av mina absolut bästa vänner. Vi har spelat i landslaget i vattenpolo i 10 år tillsammans. Det var längesedan i och för sig, men jag vet att hon kommer älska den här filmen, säger Jenny till Hänt.

Jenny har tidigare berättat om passionen för sporten vattenpolo under inslag i Nyhetsmorgon, men det finns nog ändå många där ute som inte känner till hennes koppling till sporten.

Vännen Beatrice Bakalis, 49, som gick på röda mattan tillsammans med profilen, spelade först tillsammans med Jenny i vattenpoloklubben Polisen. Klubben vann SM-guld år 1996 mot den konkurrerande Stockholmsklubben Neptun. Polisen blev svenska mastare efter att ha vunnit med 2-1 i matcher, enligt en artikel i Dagens Nyheter.

Jenny och Beatrice har synts på röda mattan tillsammans vid flera tillfällen under åren. Här på nyinvigning av Grand hotels restaurang Verandan år 2013.
Jenny och Beatrice har synts på röda mattan tillsammans vid flera tillfällen under åren. Här på nyinvigning av Grand hotels restaurang Verandan år 2013.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Jonas Hessman/TT

Annons