Jenny Alversjös svar om varför hon saknats i Nyhetsmorgon

Jenny Alversjö
Exklusivt

TV4-profilen Jenny Alversjö leder Nyhetsmorgon på helgerna men har inte synts till i tv-rutan på ett bra tag. Varför då?
Nu berättar hon för Hänt om varför hon varit borta.
– Tycker det är mycket fint när tittarna saknar oss, säger Jenny Alversjö.

TV4-programledaren Jenny Alversjö har jobbat på Nyhetsmorgon i flera år och har blivit en av tittarnas favoriter. Hennes arbetsplats är ett av TV4:s populäraste program som i snart 30 år har bjudit upp till morgonshow med nyheter, gäster och reportage. Programmet har flera stående programledare. Du känner säkerligen igen de återkommande profilerna likt Jenny Strömstedt, Anders Pihlblad och Steffo Törnquist.

Alversjö brukar vanligtvis leda Nyhetsmorgon på helgerna men har inte dykt upp i tv-rutan på ett bra tag. När Hänt når Jenny Alversjö berättar hon sin anledning bakom frånvaron.

TRAGISKT Carina talar ut om dödsfallet i familjen

Jenny Alversjö om att jobba på Nyhetsmorgon: ”Familj”

I en tidigare intervju med Hänt berättade Jenny om sin tid på Nyhetsmorgon, hon berättade då att hon älskar att jobba med programmet och hade inga planer på att sluta. Det bästa med att arbeta med just Nyhetsmorgon är teamet runt omkring förklarade hon.

– Jag älskar TV4 och ser kanalen och tittarna som min familj. Har jobbat här hela mitt yrkesverksamma liv och trivs väldigt bra. Har inga planer på att gå någon annanstans, berättade Jenny.

Jenny kan dock tänka sig att jobba med ett nytt tv-format, likt en talkshow på kanalen.

– Jag älskar det jag gör men skulle gärna möta tittarna i ett eget program. Brinner för långa intervjuer och tycker väldigt mycket om att komma nära en gäst i allt som känns och gör skillnad.

Jennys frånvaro i tv-rutan – därför har hon saknats i Nyhetsmorgon

Jenny har nyligen startat en podcast tillsammans med krögaren Erik Videgård men namn 45 minuter AV. Något som Jenny har berättat om på sociala medier nyligen.

Jenny tillsammans med vännen och krögaren Erik, de delar samma intresse för mat och vin.

Och det är just podcasten som har gjort att Jenny varit borta från Nyhetsmorgon. När Hänt når Jenny berättar tv-profilen nämligen att hon varit ledig för att arbeta med podden.

– Jag har varit ledig en vecka och jobbat med podden 45 minuter AV men är tillbaka imorgon i Nyhetsmorgon lördag, berättar Jenny för Hänt.

Jenny blir även glad över att höra att flera tittare undrat var hon befunnit sig senaste tiden.

– Tycker det är mycket fint när tittarna saknar oss! Det betyder massor.

Jenny är alltså tillbaka som programledare under lördagen igen, och ser fram emot att leda tittarna genom ett fullspäckat Nyhetsmorgon.

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarna rasar efter Idol-juryns ord till Sunny Taylor

LÄS OCKSÅ: Ullared-Maritta Söderströms sjukdomsbesked om systern Gunnel Hyvönen

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!