TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Lotta Engbergs nya besked efter långa frånvaron – nu berättar hon

01 mar, 2022 
Lotta Engberg
Programledaren Lotta Engberg avslöjar nu vad hon har haft för sig senaste tiden.
Det visar sig handla om en hemlig inspelning bland annat!
Annons
Robert Wells om relationen till Lotta EngbergBrand logo
Robert Wells om relationen till Lotta Engberg

Programledardrottningen Lotta Engberg leder det folkkära programmet Bingolotto två söndagar i månaden. På sommaren slår hon även upp porten till den stora scenen på Liseberg och leder allsångsprogrammet Lotta på Liseberg.

Däremot är Lotta väldigt förtegen om sitt liv utanför tv-rutan, men ingen har väl missat kärlekslyckan med Mikael ”Soldoktorn” Sandström? Nu berättar Lotta vad hon haft för sig på senaste tiden, och det visar sig bland annat handla om en hemlig inspelning och familjemys!

Mikael Sandström om kärleken Lotta Engberg: ”Levnadsglad”

Lotta Engberg och TV4:s Mikael Sandström, även känd som doktor Mikael inledde en romans via kvällspressen. Lotta sa då i en intervju att hon kunde tänka sig börja dejta och skickade en liten ”vink” till Mikael.

Annons

De hela uppmärksammades väl och de inledde en kontakt på sms. Resten är historia!

För ett år sedan flyttade de ihop i sin gemensamma villa strax utanför Göteborg.

– Det känns jättespännande på väldigt många olika sätt. Det är så mycket roligare och ett helt annat liv, hon är verkligen en intensiv och levnadsglad person, berättade Mikael i en intervju med Hänt då.

– Det är en omställning, jag kan inte säga att Göteborg är min hemstad. Men jag har ju sommarställe här nere och det blir bra på många sätt. Men det klart det är en omställning och att flytta ihop med någon efter att ha bott själv i tretton år.

Lotta Engbergs frånvaro – varit på hemlig inspelning

Lotta Engberg har många fans. Förutom att många älskar hennes musik så är hon som tidigare nämnt en uppskattad profil i tv-sammanhangen Bingolotto och Lotta på Liseberg.

Annons

Desto mer hemlighetsfull är hon dock på sociala medier. Den senaste bilden på Instagram är flera månader gammal och bara ett par få uppdateringar sker om året. Däremot syns hon på Bingolottos officiella Instagram-konto där hon i många fall hyllas!

”När kommer Lotta Engberg tillbaka till bingolotto igen, hon är bäst kram, kram kram”, skriver en tittare.

Men nu meddelar Lotta Engberg vad hon haft för sig senaste tiden, detta i Bingolottos egna live-sändning på Facebook.

– Jag har haft två väldigt bra veckor. Jag har varit på dop, jag har firat en kompis som fyllt 50 år, jag har också varit med i en annan tv-inspelning, säger Lotta hemlighetsfull.

– Vad har jag mer gjort? Jag hann dammsuga på förmiddagen!, skojar Lotta Engberg vidare.

FOTO: Bingolottos Facebook / TT

Annons