LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Doktor Mikael och Lotta Engbergs kärlekslycka – heta känslorna

05 aug, 2020 
Malin Ljung
Doktor Mikael Sandström och Lotta Engberg
Doktor Mikael Sandström och Lotta Engberg bekräftar nu sin kärlekslycka. Efter intima dejter är känslorna ett faktum och betraktar sig inte som singlar.
”Är mer än hellre Mikaels tjej. Finare kille får man leta efter”, skriver Lotta Engberg i ett sms till Aftonbladet.
Annons
Intervju med Mikael Sandström i Let's danceBrand logo
Intervju med Mikael Sandström i Let's dance

I månader har det offentliga flirtandet mellan TV4:s kändisdoktor Mikael Sandström, 62, och Lotta Engberg, 57, pågått. Till en början via intervjuer de båda gjorde där de uttryckte sitt intresse för varandra.

Men det dröjde ända till juni innan de träffades första gången, men det mötet satte onekligen spår i dem båda. Mikael och Lotta åt då en middag tillsammans och hintade om att det med all sannolikhet inte var sista gången de sågs.

Däremot har avståndet satt käppar i hjulen för dem. Mikael bor i Hallstahammar, Lotta i Göteborg. Båda två arbetar dessutom väldigt mycket, Mikael dels som läkare men även som expert i Nyhetsmorgon – samtidigt som Lotta Engberg under sommaren haft fullt upp med jobbet som programledare för Lotta på Liseberg. Men det verkar som att de båda har en lösningsorienterad ådra i sig för de har fortsatt att ses och relationen har nu tagits till nästa steg.

Doktor Mikael vill kalla Lotta Engberg sin flickvän

I en intervju med Aftonbladet bekräftar Mikael Sandström att de fortsatt ses, och att Lotta bland annat varit hemma hos honom så sent som i slutet av förra veckan – ett möte som övergick till en övernattning. På frågan om han ser Lotta som sin flickvän är han ärlig, men med en liten brasklapp.

Annons

– Det kan man nästan göra. Ni får nästan fråga henne om det. Men det är mycket möjligt att hon svarar ja på den frågan, skrattar han till tidningen.

Lotta Engberg har även hon fått frågan om hon titulerar sig som Mikael Sandströms flickvän – något hon definitivt inte tar avstånd från!

Lotta Engberg: ”Finare kille får man leta efter”

”Är mer än hellre Mikaels tjej. Finare kille får man leta efter”, skriver hon i ett sms till tidningen.

I mitten av juli avslöjade doktor Mikael i en intervju med Hänt att han förvisso vid den tidpunkten fortfarande ansåg sig vara singel, men att han ändå inte vara fullt tillgänglig. Istället hade han fokus på Lotta.

– Ja jag dejtar ju ingen annan, om jag uttrycker mig så. Det tänker jag nog inte heller börja med de närmsta veckorna. Vi får se, säger han.

Stort grattis till kärleken!

Annons