ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Katrin Zytomierska om Julia Franzén och Bingo Rimérs barnbesked

28 feb, 2022 
Katin, Bingo och Julia
Bingo Rimér och Julia Franzén har hittat tillbaka till varandra efter uppbrottet.
Nu planerar paret att skaffa barn – men vad tycker egentligen ex-flickvännen Katrin Zytomierska om detta?
I en intervju med Hänt avslöjar hon sina verkliga känslor kring att familjen kan komma att utökas.
Annons
Gustaf Skarsgårds oväntade möte med Julia FranzénBrand logo
Gustaf Skarsgårds oväntade möte med Julia Franzén

Katrin Zytomierska, 44, är författare, entreprenör, influencer och poddare. Hon var tidigare tillsammans med fotografen Bingo Rimér och tillsammans har de två barn. Hon har även en son från sin tidigare relation med Alexander Klingstedt.

Katrin har ofta hyllats för sin öppenhet. Hon och Bingo har också beskrivs som den ”moderna familjen”. I en intervju med Hänt berättar hon nu om podden, framtidsplanerna och hur hon ser på den nya familjemedlemmen, tillika Bachelorette-profilen Julia Franzén, som alltså är Bingo Rimérs nya flickvän.

Katrin om podcasten med Bingo: ”Det går inte bättre än förr”

Katrin och Bingo driver sedan flera år tillbaka den omtyckta och öppna podcasten Relationspodden. Nyligen hade de en live-podd inför publik, och har planer på att åka till andra städer för showen.

Annons

– Det går inte bättre än förr. Vi är ganska stadiga nu. Vi har ju våra 150 000 lyssnare i veckan, säger Katrin och fortsätter:

– Den är otroligt uppskattad. Pandemin har bidragit till att folk vill komma ut ännu mer. Vi har varit i ganska många städer, kört turnéer och sådär förut. Så denna gång är det inte samma föreställning, utan en ny, men det blev väldigt lyckat.

Julia Franzén är Bingo Rimérs nya flickvän – vill ha barn

Bingo och Julia avslöjade för ett tag sedan att de är tillsammans. De dejtade redan år 2020 och har nu alltså två år senare återförenats.

– Det känns som att vi passar väldigt, väldigt bra ihop, sa Julia Franzén nyligen i P4 Extra när hon avslöjade nyheten.

Annons

Under en video på Instagram när paret kysser varandra skriver kändisfotografen Bingo: ”Nu blir det villa, vovve och två väldigt blonda tvillingar med tandställning.”

– Jag vill utveckla mitt bolag och hitta min framtida man och pappan till mina barn, har hon tidigare sagt.

Katrin Zytomierska om Bingo och Julias barnplaner: ”Stöttar”

För Hänt berättar Katrin att hon stöttar Bingo i beslutet att skaffa fler barn med Julia Franzén.

– Jättekul! Julia och Bingo är som gjorda för varandra, jag har aldrig i mitt liv möt två personer som är så lika varandra, säger Katrin Zytomierska och fortsätter:

– Vad Bingo än gör med sitt liv så stöttar jag det. Jag är en väldigt lösningsorienterat person.

Vad händer härnäst i ditt liv?

– Vi sticker till Italien på söndag. Hela familjen med Julia. Och alla barnen! Det ska bli fantastiskt. Då kommer ju Sverige få nog med content, avslutar hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons