Isabella Löwengrip om relationen med Odd Spångberg

Isabella Löwengrip Odd Spångberg
I veckan avslöjade Isabella Löwengrip att hon tillfälligt flyttat in hos ex-maken Odd Spångberg.
Nu berättar entreprenören återigen om ex-parets relation – och hur barnen har reagerat på livsförändringen.
”Det är fint att vi har den relationen att det fungerar”, skriver Isabella på sin blogg.
Annons

Efter att bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, i veckan gick ut med att hon säljer sitt livsverk Löwengrip beauty avslöjade hon att hon flyttat in hos exmaken Odd Spångberg, 31. Isabella och Odd skilde sig 2017 efter fyra år som gifta och tillsammans har de barnen Gillis, 6, och Sally, 4.

Annons

Anledningen till flytten var en händelse som gjort Isabella otrygg i sitt hem på Lidingö utanför Stockholm.

”Jag sov över hos Odd i Sallys säng för att det har hänt en händelse igen som gjort mig otrygg. Efter hjälp från mina vakter i tisdags så bestämde vi att det var bäst att bo hos Odd ett tag”, skrev Isabella på sin blogg.

Annons

Isabella Löwengrips relation till ex-maken

Efter inflyttningen hos Odd Spångberg skriver Isabella Löwengrip nu om relationen till ex-maken – och hur barnen reagerat på förändringen.

”Som ni vet sover jag hos Odd några dagar. Det är fint att vi har den relationen att det fungerar. Dock märker jag att barnen inte bryr sig speciellt mycket huruvida vi alla är under samma tak eller inte. Jag antar att det beror på att vi skilde oss för tre år sedan, Sally var bara två år”, skriver Isabella i ett nytt inlägg på sin blogg.

Vidare skriver Isabella mer om anledningen till beslutet att flytta in hos Odd, samtidigt som hon belyser att flytten endast är tillfällig.

”Jag trivs faktiskt inte alls hemma. Det har hänt mycket tråkiga saker där och jag känner mig inte trygg trots all säkerhet. Därför är jag här och på måndag åker jag till några andra vänner.”

Annons

”Oerhört ensamt”

Sedan tidigare står det klart att Isabella Löwengrip och barnen kommer att flytta till ett nytt hus på Lidingö, efter försäljningen av lyxhuset i höstas. På bloggen skriver Isabella att flyttlasset går i början av april – och det är tydligt att det är en stor livsförändring som väntar.

”Jag kommer ha noll anställda i huset och det känns faktiskt befriande”, skriver Isabella och fortsätter:

”Det är ett nytt liv som börjar på måndag. Noll anställda. Inget jobb eller kontor att gå till om dagarna. Ett hemtrevligt hus från april där jag är utan personal.”

Tidigare i år kom beskedet att Isabella Löwengrip och den tidigare pojkvännen Erik Selin, 52, valt att gå skilda vägar. Att Isabella numera är singel är något hon ärligt skriver om på bloggen – med en viss fasa för framtiden.

Annons

”Dessutom är jag ju inte i en relation så livet blir väldigt fritt. Just nu känns det skönt. Men det kanske blir oerhört ensamt i framtiden. Vi får se. Hellre att vara ensam när man är själv än att känna sig ensam trots folk runt sig. Det är konstigt nog värre.”

FOTO: Bruno Bebert/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…