Isabella Löwengrips besked – säljer sitt livsverk

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip har sålt sitt bolag – efter alla skandaler.
På sin blogg berättar hon om lättnaden.
”Det är ett nytt liv som väntar”, skriver hon.
Annons

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, har nu sålt hela sitt bolag Löwengrip Beauty till det norska företaget Dermanordic, avslöjade Expressen under tisdagen.

sin blogg berättar hon själv om beslutet.

Annons

”Yes, Pingis och jag har valt att sälja Löwengrip Beauty efter sju år. Det började som LCC med rosa och guldfoliering inne på Sveriges alla apotek. Idag heter vi Löwengrip Beauty och förra årets omsättning landade på 84 miljoner. Det är vår norska distributör Dermarome som köper oss vilket är otroligt roligt och det är jag stolt över”, skriver hon.

Annons

Hon förklarar vidare att hon kommer fortsätta att vara ansiktet utåt för Löwengrip men det är Dermarome som driver och äger bolaget.

”Köpeskillingen vill vi inte gå ut med men jag kommer i och med det att pausa och ha ett eller två år lugna år. Det här innebär att jag har noll anställda (löwengrip Invest har avvecklats under hösten) och inget kontor att gå till längre. Det är ett nytt liv som väntar, mer om det kommer i ett annat inlägg.”, skriver hon.

Miljoner in på banken

Isabella Löwengrip berättar för Expressen att hon är nöjd med försäljningen och lite extra stolt över att hon blev tillfrågad av det norska företaget att sälja. Hon känner sig nu nöjd och stolt över affären.

Annons

– Efter att ha varit influenser i halva mitt liv är det särskilt roligt att kunna visa att det är möjligt att bygga starka bolag sprungen ur sociala medier. Att en ledande aktör som Dermanordic förvärvar Löwengrip är ett kvitto på att vi har utvecklat ett varumärke med produkter som står sig starka på marknaden. Från starten har vi lagt stor vikt på produktkvalitet och produktion i Sverige vilket vi kommer att fortsätta med under Dermanordic ägande, säger Isabella Löwengrip.

Hur mycket försäljningen ger är ännu inte känt. Expressen skriver att affären kommer att resultera i en stor summa för Löwengrip med ett antal miljoner kronor in på kontot.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…