Isabella Löwengrip försvinner – nya livet för barnen

Isabella Löwengrip försvinner – nya livet för barnen
Efter en tuff höst meddelade Isabella Löwengrip att hon sålt sitt bolag Löwengrip Beauty.
Nu kommer nästa ödesbesked – entreprenören och bloggerskan tar en paus och försvinner i månader.
”Jag ser fram emot att kunna tillbringa ännu mer tid med mina barn. Inga mer stressiga kvällar med jobbsamtal, möten hemma hos mig med kollegor eller för mycket nannytid”, skriver hon på sin blogg.
Annons

Isabella Löwengrip, 29, meddelade under tisdagen att hon säljer sitt bolag Löwengrip Beauty. Det innebär att entreprenören och bloggerskan inte själv kommer att driva bolaget, däremot kommer hon att fortsätta vara ansiktet utåt för produkterna.

Annons

Försäljningen av bolaget kommer efter månader av kris. Under hösten erkände Isabella att hon var tvungen att dra i handbromsen och stoppa den nalkande flytten till USA – detta efter att bolagen inte alls gått så bra som hon önskat. Istället var det så illa att de låg nära en konkurs.

sin blogg skriver hon nu mer om beslutet – och framför allt om den stora förändringen som kommer att ske. Hur mycket pengar bolaget sålts för vill Isabella Löwengrip inte dela med sig av, men summan kommer göra att hon kan sluta jobba och dra sig tillbaka.

Annons

”För min egen del så kommer jag att fortsätta vara ansiktet utåt men det innebär ingen kontorstid. Jag ska faktiskt vara ledig och ta en paus. Jag fyller 30 år i oktober så tills dess blir det lugn och ro”, skriver Isabella i ett inlägg som publicerades under onsdagsmorgonen.

Inspirerad av exkärleken Erik Selin

De senaste åren har Isabella Löwengrip levt ett kostsamt liv i ett lyxhus på Lidingö i Stockholm. Där har hon haft hjälp med de vardagliga bestyren av kock, assistenter, chaufförer och andra anställda. Allt för att hon skulle kunna fokusera fullt ut på att vara entreprenör och samtidigt bara få ägna sig åt barnen på kvällarna.

Erik Selin och Isabella Löwengrip
Isabella och Erik Selin var ett par fram tills årsskiftet. Nu är han en av hennes närmaste vänner som hon inspireras av.

Nu väntar en helt ny vardag, enligt Isabella Löwengrip är den inspirerad av expojkvännen, fastighetsmiljardären Erik Selin, 52, som hon hade ett förhållande med fram tills för några veckor sedan.

Annons

”En sak som jag är säker på är att mitt liv kommer att bli enklare. Det är något som jag såg hos Erik (som idag är en av mina närmsta vänner), en enkelhet trots kapital och jag älskade den”,  skriver hon och fortsätter:

”Jag har köpt ett vanligt hus till mig och barnen på Lidingö (inflyttning 1 april) och där vill jag ha en vanlig vardag. Ge dom ett vanligt liv”.

Isabella Löwengrip före tuffa tiden
Isabella hade målet att bli världens mäktigaste kvinna, nu drar hon sig istället tillbaka för att satsa på familjen.

Det ska Isabella Löwengrip göra nu

Tillsammans med exmaken Odd Spångberg har Isabella Löwengrip barnen Gillis, 6, och Sally, 4. Beslutet att ändra allt i sitt liv är mycket för barnens bästa, och deras liv tillsammans.

Annons

”Jag ser fram emot att kunna tillbringa ännu mer tid med mina barn. Inga mer stressiga kvällar med jobbsamtal, möten hemma hos mig med kollegor eller för mycket nannytid. Nu kan jag vara ledig och ännu mera mamma”, skriver Isabella.

I inlägget skriver 29-åringen att hon kommer ta en paus åtminstone fram till oktober. Redan nu har hon en vision om att vid den tidpunkten börja kolla på att investera i något.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/TT, Jerker Ivarsson/TT, Sven Lindwall/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…