Erik Selins svar om uppbrottet från Isabella Löwengrip

Erik Selin och Isabella Löwengrip har gjort slut
Efter nästan ett år som par har Isabella Löwengrip och Erik Selin gjort slut.
Hon hävdar att de avslutat relationen på grund av att kärleken övergått till vänskap.
Nu svarar Erik Selin om uppbrottet.
Annons

Under sommaren 2019 kunde Hänt avslöja att fastighetsmiljardären Erik Selin, 52, var Isabella Löwengrips, 29, nya kärlek.

Redan under våren hintade entreprenören och bloggerskan om att hon träffat någon, men relationen hölls hemlig och paret smög med sin kärlek.

Annons

”Det är inte lätt ska ni veta att behöva uppdatera allt dagligen till hundratusentals när allt är en riktig kärlekscirkus bakom kulisserna”, skrev Isabella Löwengrip på sin blogg.

Under sommaren spenderade hon flera veckor i ett lyxhus på franska rivieran, men ensam var hon inte. För en varm sommarkväll fångade fotografer Isabella Löwengrip och Erik Selin på bild för första gången. De två hade njutit av en lyxig middag och gick hand i hand på Saint Tropez gator, onekligen väldigt lyckliga i varandras sällskap.

Annons

Höll relationen hemlig

Därefter har de synts tillsammans både privat och i jobbsammanhang, men de har inte yppat ett ord om sin relation.

Det dröjde istället till november innan Isabella Löwengrip bekräftade att Erik Selin har hennes pojkvän.

– Det stämmer att vi har en relation tillsammans. Han har valt ett liv där han inte är lika offentlig som jag är. Men han är ett jättefint stöd i det här och jag är jättetacksam att få ha honom som bollplank, sa hon till Expressen.

Erik Selin och Isabella Löwengrip på börsen
Erik Selin och Isabella Löwengrip höll sin relation hemlig till en början, men i november bekräftade de sin kärlek.

Uttalandet kom i samband med att Isabella kämpade med att få sitt företag på fötter igen efter tunga månader, som nästan innebar konkurs. 29-åringen passade på att hylla Erik Selin, som ett flertal gånger hyllats som en av landets bästa entreprenör och fastighetsmagnat. Han är vd för fastighetsbolaget Balder.

Annons

– Han känner mig och vet hur viktigt det är att jag få ta mig ur den här krisen på egna ben. Han kan vara ett emotionellt stöd, men resten måste jag klara själv, berättade hon.

Men nu är kärlekssagan över, för några dagar sen avslöjade Isabella Löwengrip att de tagit beslutet att göra slut och gå skilda vägar.

Något som aldrig är lätt är att skriva är om relationer som tar slut”, inledde hon ett inlägg på sin blogg.

Erik Selin och Isabella Löwengrip
Isabella har hyllat Erik för hans kunnande och stöd under den tuffa hösten hon haft som entreprenör.

Erik Selins kommentar om uppbrottet

Enligt henne ska beslutet att avsluta relationen vara odramatiskt och hon benämner Erik Selin som en god vän som kommer fortsätta att finnas i hennes liv.

Annons

Vi har varit världen runt, pratat och pratat, tittat ut över mörka hav, trampat på stigar, gått i regn, i blåst, i stark sol och under tiden funnit en balans där vi har kunnat luta oss mot varandra oavsett vad. Vi lyckades skapa en oas som bara var vår. Den relationen har idag övergått till en vänskap som säkerligen varar livet ut”, skriver hon.

Erik Selin har däremot inte sagt ett ord om uppbrottet, förrän nu. Han har tidigare varit ytterst sparsam om uttalanden kring relationen, och det är vida känt att han värnar om sitt privatliv.

”Jag avböjer att säga något”, skriver Erik Selin nu i ett mejl till Hänt.

Även Isabella Löwengrip avstår att kommentera något mer kring uppbrottet.

FOTO: Sven Lindwall/Expressen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…