Idol-Ida ber om ursäkt för orden i direktsändning – skarpa kritiken

Idol-Ida

Ida Hallquist är en av de deltagarna som är redo för fredagsfinalerna i Idol – men under fredagens sändning sa hon att hon inte var värd att vara där.
Nu tar hon tillbaka sina ord och säger att hon är trött på sitt eget beteende.
”Jag ska inte be om ursäkt längre”, skriver hon.
Idol-Ida Hallquist om tiden ifrån barnen: "Jättejobbigt"
0:36

Efter reklamen: Idol-Ida Hallquist om tiden ifrån barnen: "Jättejobbigt"

(0:36)

Slå på ljud

Tvåbarnsmamman Ida Hallquist,28, har tagit tittarna och Idol-juryn med storm!

Igår under fredagen stod det klart att hon är en av de elva som tagit sig till fredagsfinalerna.

Men trots det verkar Ida inte känna sig riktigt trygg på scen. I programmet ursäktade hon sig och sa att hon inte var värd platsen. Nu dagen efter, under lördagen, väljer hon dock att ta tillbaka sina ord. I ett inlägg på Instagram säger hon att hon måste börja tro på sig själv och sluta säga att hon inte skulle vara duktig nog.

”Alltså nu är jag TRÖTT på mig själv. Jag ska inte be om ursäkt längre. Jag tänker typ att jag tänker lova det nu? SJUKT tröttsamt ju. Uppenbarligen TROR JU NI PÅ MIG! Och det är jag så tacksam för så att jag gråter av bara tanken. Skärp dig nu Ida! Helt seriöst. Jag älskar er. Jag älskar er. Jag ÄLSKAR er.”

Följarnas stöd till Idol-Ida – får massvis med komplimanger

I kommentarsfältet väller det in fina ord om att hon måste tro på sig själv. En följare skriver:

”Ett viss mått av självtvivel kan vara en drivkraft att vilja bli bättre men det är ett litet kryddmått. Det får inte gå ut över glädjen att dela sin konst med andra. Jag blir glad bara av att se dig på scen, du har en aura som utstrålar något som jag har svårt att beskriva och sen börjar du sjunga och det är omöjligt att inte stanna upp och bara vara och lyssna. Ha nu så roligt du kan så länge det varar. Kasta ut tvivlet med badvattnet och gå all in. Gör din grej för det kan ingen annan göra.”

En annan följare skriver:

”Ja skärp dig nu! Skaka om dig, titta på sig själv och inse vad grym du är. Tro på dig själv och var stolt!”

En tredje uttrycker sig såhär:

”Du är bra! Att kämpa med dålig självkänsla är så vanligt, det drabbar många begåvade människor. Fortsätt känna dig så otroligt värd att vara en av de bästa i årets Idol.”

Idas ord om händelsen: ”Jättejobbigt”

När Hänt under fredagen pratade med Ida och om varför hon började gråta i tv förklarade hon att hon länge tampats med dåligt självförtroende.

– Nej men alltså jag tror att dåligt självförtroende har jag alltid levt med. Och mycket har klickat, med liksom att jag tycker om mig själv och sådär. Men just med musiken är det jättejobbigt, så det är väl den, sa hon då.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN