Lasseman bekräftar sorgbeskedet – Arvingarna plockas bort helt: ”Inte..”

ARVINGARNA, LASSEMAN

Vintern 2020 fick vi se Arvingarna i en helt ny tappning – nämligen hemma i Lassemans hus och det bjöds på ett tv-program full av jullåtar och julmat.
Men blir det något mer av det? Nu bekräftar Lasseman den tråkiga nyheten..

Karriären för Arvingarna går som på räls. Just nu har de fullt upp med sin nya krogshow I love Arvingarna som man kan se på Kajskjul 8 i Göteborg.

Förberedelserna inför showen har pågått länge och för publiken är den full med nostalgi, sång, glädje och fest. Med andra ord en musikalisk berättelse som verkligen kännetecknar Arvingarnas signum.

Förra helgen hade showen premiär och enligt publiken på plats verkade det ha blivit en mycket lyckad kväll.

”Bra spelning i lördags, tackar för det”, skrev en tittare på gruppens Instagram.

”Ja men ni gjorde iallafall en jäkla bra inledning. Vi sitter precis vid scenen och njuter.”, skrev en annan.

Lasseman skadad – ryggkotorna ihoptryckta

En oroväckande detalj var dock att Lars "Lasseman" Larsson, 50, inte riktigt kunde leverera på samma sätt som han brukar. Den senaste tiden har han nämligen drabbats av en ryggskada som sätter käppar i hjulen när det kommer till dans.

Det var när han skulle gå ner från en brygga som han trillade och landade olyckligt nog på ryggen. Detta resulterade i att han fick två ryggkotor ihoptryckta och han tvingades åka in akut till sjukhus.

– Det var mörkt och jag missade helt enkelt ett steg, så det var väl ett fall på en och en halv meter eller något. Det var lite stenar och så som låg där så det träffade lite olyckligt på ryggkotorna, förklarade Lasseman för Hänt.

När Arvingarna hade sin premiärhelg förra veckan så kunde publiken däremot se att Lasseman hade ont. Detta fångades även på film av influencern Johanna Toftby.

”Lasseman stackarn har skadat ryggen om ni undrar över hans moves.”, skrev hon på sin Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sorgbeskedet för tittarna – Lasseman bekräftar

Att Arvingarna har trogna fans är något som är säkert. Dessutom är de väldigt mångsidiga, de är inte bara bra på scen utan de är även riktiga hejare på att göra tv-underhållning.

I somras fick vi äntligen se deras tv-program Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan. Programmet blev väldigt omtyckt och nu hoppas tittarna för fullt att det blir fler säsonger av programmet.

Men det är inte det enda programmet som Arvingarna har gjort under årens lopp. Vintern 2020 sändes Arvingarnas jul – Hemma hos Lasseman och även det programmet blev succé.

Nu är hösten här och julen 2022 närmar sig med stormsteg. Den senaste tiden har det därför varit många som undrar hur det egentligen blir med Arvingarnas julprogram.

”Hur blir det med jul programmet?”, skriver en följare på Instagram.

Och nu väljer Lasseman att berätta för Hänt hur det ligger till:

”Inget planerat för i år.”, skriver han till Hänt.

ARVINGARNAS JUL – HEMMA HOS LASSEMAN

Arvingarnas jul – Hemma hos Lasseman. Vad tråkigt att det inte blir något program i år!

FOTO: TV4

FOTO: Maja Suslin/TT, Tommy Holl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN