TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Hans Wincents besvikelse över avhoppen i Farmen 2023: ”Trist”

20 feb, 2023 
Hans Wincent i Farmen
Fler och fler deltagare väljer att lämna Farmen på eget bevåg.
Nu träder mentorn Hans Wincent fram och det visar sig att han minst sagt är besviken över avhoppen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marcus och Martinus om att vara med i svenska Mello – okända samtalet med SVTBrand logo
Marcus och Martinus om att vara med i svenska Mello – okända samtalet med SVT

Vi är halvvägs in i Farmen-säsongen och deltagare efter deltagare väljer att självmant lämna gården på grund av olika anledningar.

Först var det Madeleine "Madde" Olovsson, 51, som valde att lämna på grund av personliga skäl. Efter det har även Sandra Göransson, 40, lämnat med anledning av hälsoskäl och sedan valde både Andreas Gauffin, 42, och Karin Kollberg, 39, att lämna gården. Detta efter ett romansrykte börjat cirkulera kring Andreas och Cia Stenmark, 27.

Cia lämnade sedan också, men i hennes fall var det migrän som satte stopp för hennes Farmen-resa. Några veckor senare meddelar Rickard Castefjord, 55, att han tagit beslutet att avsluta äventyret och återvända hem. Strax därpå tvingades Jan-Christer "JC" Nilsson, 68, lämna programmet på grund av hälsoskäl.

Annons

Nu senast var det Tova Andersson, 35, som fick lämna efter att hon förlorade veckans kamp på tinget. Men det visar sig att allt var planerat och hon gjorde en så kallad läggmatch för att få åka hem.

Därför tror Hans Wincent att deltagarna valt att avbryta sin resa

Hans Wincent som är Farmens mentor ser på avhoppen med stor besvikelse. Han berättar i en intervju med Hänt att han funderat mycket på vad det kan bero på att så många deltagare kastat in handduken.

– Jag har funderat en del över det också, vad det kan bero på att folk väljer att hoppa av. Det är klart att det är en tuff säsong, för de har inte haft speciellt mycket från början. Potatisen var inte så välväxt när säsongen drog igång, utan de har i stort sett haft hel råg som de ska mala och leva på. Så det kan väl vara en sak, säger Wincent och fortsätter:

– Men det var ju ingen av dem som uppgav det som skäl för att lämna. Möjligtvis Sandra då, som hade problem med magen.

Annons

Hans Wincents besvikelse på deltagarnas avhopp i Farmen

Wincent menar att deltagarna borde ha räknat med att det blir drama och intriger när man ger sig in i Farmen och att någon annan likväl kunde fått deras plats inne på gården.

– Och jag tycker personligen att det är väldigt väldigt trist när folk väljer att hoppa av. Då hade det varit bättre att någon annan hade fått den chansen och möjligheten, säger Wincent och menar samtidigt att man inte kan tvinga folk att vara kvar:

– Man får ju räkna med att det blir lite nötningar i någon grupp. Det kändes inte helt bra att folk hoppar av. Men det är ju som det är, vi kan ju inte tvinga dem att vara kvar. Det blir ju inte bra heller.

FOTO: TV4

Annons