LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför känner du igen Rickard Castefjord i Farmen 2023

01 feb, 2023 
RICKARD CASTEFJORD
Tre nya deltagare har gjort entré i Farmen 2023.
En av dem är Rickard Castefjord och för många känns han nog bekant. Här är anledningen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här provar Hänts reporter Farmen-Eddies hamburgareBrand logo
Här provar Hänts reporter Farmen-Eddies hamburgare

En ny säsong av Farmen är i full gång och bara några veckor in i säsongen har det minst sagt hänt ett och annat. Fem deltagare har valt att lämna programmet. Först var det Madeleine "Madde" Olovsson, 51, som valde att lämna på grund av personliga skäl.

Sedan dess har även Sandra Göransson, 40, Andreas Gauffin, 42, Karin Kollberg, 39, och Cia Stenmark, 27, kastat in handduken självmant.

Alla dessa avhopp lämnar ju utrymme för nya deltagare att komma in. De nya deltagarna som anslutat till Farmen är inga mindre än Rickard Castefjord, 54, Artin Ghookassi, 36, och Asiatou Toray, 28.

Rickard om att komma in senare till Farmen

Att komma in senare än de andra var något som Rickard däremot var helt med på noterna kring.

– Jadå! Jag var nog en av de två som var klara allra först för Farmen, vi hade en lång dialog om det där. Då tyckte produktionen att jag är en så stor spelare och att de ser mig som vinnare, så de ville att jag skulle komma in som utmanare, förklarar han för Hänt och fortsätter:

Annons

– Men helt ärligt så kan jag säga att jag följde inte deras direktiv och önskningar för jag kände direkt när jag kom in på Farmen att jag inte kan komma in här och gamblea. Jag måste komma in som mig själv. Jag är ganska laidback liksom, jag tar det lugnt och sådär.

Rickard, Artin och Asiatou verkar redan ha kommit in bra i gruppen och om det finns något som är bekant med Rickard så är det faktiskt inte så konstigt!

Därför känner du igen Rickard Castefjord i Farmen 2023

Det är nämligen så att Rickard varit med i massa filmer under årens lopp. För att bara nämna några så har han haft roller i filmerna Skills från 2010, Hemligheten från 2005, Papola från 2006 och Dream team från 2003.

När Hänt når Rickard berättar han mer om sin skådespelarkarriär.

– Jag har gjort så mycket filmer och så mycket tv-serier. Jag började som barnskådespelare, säger han och fortsätter:

– Min sista film som jag gjorde huvudrollen i, den filmen har faktiskt inte släppts än. Weekend heter den och det är en riktig slasher-film, en riktig elak jävel är jag och lemlästar ett gäng ungdomar som är på semester i en sommarstuga. Den kommer komma, men jag vet inte riktigt när. Det blir kul!

Annons

Men att skådespela är faktiskt inte den enda talangen som Rickard besitter. Han är nämligen även låtskrivare och sångare.

– Det är ju såhär att jag skriver ju musik också. Så några år där så halkade jag in med några kompisar på att skriva lite och gå utanför min "safety-zone", berättar Rickard och det var då han lärde känna artisten Petter.

Idag lever Rickard ett liv utanför rampljuset, men snart kommer han alltså att synas på vita duken igen. Det ser vi fram emot!

– Jag har tackat nej till Farmen i säkert 12 år, för jag lämnade mediabranschen, sålde firman, köpte en gård i Norrland. Alltså det bästa val jag kunnat göra och alltså jag vet inte, jag valde bort det där. Det kändes skönt men sedan har jag ju ändå gjort grejer vid sidan av, jag har skrivit musik till andra och sådär, säger Rickard.

RICKARD CASTEFJORD, KAJSA WINTHER
Rickard och Kajsa Winther, som han spelar mot i nya filmen Weekend.

FOTO: Youtube, TV4

Annons