LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen om romansryktet i Farmen – stora bråket: ”Obehagligt”

30 jan, 2023 
Jonna Lawaetz
Elin Jonasson
Farmen 2023
Det har stormat rejält i Farmen 2023 de senaste veckorna.
I måndagens avsnitt började tog ett rykte fart som resulterade i att ett stort bråk utbröt.
Till Hänt berättar nu deltagarna om vad som hände under inspelningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Eddie talar ut om Julias kollaps: ”Produktionen tog inte sitt ansvar”Brand logo
Farmen-Eddie talar ut om Julias kollaps: ”Produktionen tog inte sitt ansvar”

Farmen 2023 har dragit igång med dunder och brak och det har redan varit en händelserik säsong. Det har redan bjudits på kärlek, dramatik, avhopp och nya deltagare som har kommit in på gården.

Nyligen kom deltagaren Christoffer Hammarlöf, 26, in på gården efter att ha befunnit sig några veckor på Torpet. Christoffer var minst sagt peppad på att komma in på händelserika Farmen, då det är rejält mycket lugnare på Torpet.

– Det har varit olikt Torpet, väldigt annorlunda typer av personer här också, säger Christoffer i programmet när Anna Brolin frågar om hans första tid på Farmen.

Sanningen om den frostiga stämningen mellan Christoffer och Andreas

Sedan Christoffer gjorde entré i Farmen har känslorna blossat upp rejält, speciellt för Andreas Gauffin, 42, som inte verkar uppskatta Christoffers närvaro.

Annons

I programmet ser man hur Andreas blir märkbart irriterad vid flera tillfällen när Christoffer är i närheten. När alla deltagare sitter kring matbordet för att äta frukost, brister det för Andreas som stormar därifrån.

– Det brann i mig. Där tappade jag det, nu får det fan vara nog, säger Andreas i synk.

Till Hänt kan Christoffer berätta hur han upplevde det och att det var märkbart att Andreas inte gillade honom.

– Jag och Andreas hade inte direkt större konversationer men jag märkte ju att han störde sig på mig, jag kom in och tog plats liksom och det gillade inte han. Jag märkte ju mer och mer att han störde sig, säger Christoffer.

Men det är först när ett rykte som involverar Andreas tar fart på gården, som han inte kunde hålla tillbaka sina känslor längre.

– Det här han då hittar på riskerar att gå ut över tredje-person, det vill säga min familj, då jävlar sätter jag ner foten, säger Andreas i programmet.

Annons

Ryktet inkluderar Andreas och deltagaren Cia Stenmark Sommerborn, 26, och ska handla om att de haft en romans på gården, vilket rör upp starka känslor hos framförallt Andreas som har sambo på hemmaplan.

Enligt Andreas är det alltså Christoffer som har startat ryktet och Andreas menar att detta var droppen och att han nu vill lämna gården och åka hem.

Romansryktet i Farmen – uppjagade scener i huset: "Brutalt beteende"

När Hänt når Christoffer kan han berätta om hur han uppfattade situationen.

– På kvällen skulle jag och Nebban (Nebil Davidsson) gå och fiska, så vi var och hämtade grejerna i ladan. Så går vi in i huset och frågade om någon skulle följa med och då ser jag att Andreas står där med sin väska på ryggen. Då frågade jag om han skulle åka hem, eftersom han har sagt i flera dagar att han och Karin tänkte åka hem, säger Christoffer.

Annons

Sedan bryter bråket ut i programmet då Andreas frågar Christoffer om var ryktet påbörjade. Christoffer förtydligar att han hört av någon annan att det var en romans mellan Cia och Andreas, inte att han själv sett eller hört något, vilket han även säger till Andreas i programmet.

Det är uppjagade scener som utspelar sig och både Andreas och Christoffer är märkbart upprörda över situationen. Det hela slutar med att Eddie Gecer går emellan och sedan lämnar huset tillsammans med Andreas.

Christoffer dementerar att han startade ryktet

Christoffer dementerar att det var han som startade ryktet och menar att han hade hört det från andra inne i huset, men att han inte vet vem som startade det.

– Det var många som pratade om det bakom, så någon har ju hört eller sett något gällande det, säger Christoffer.

Deltagaren Karin Kollberg vill inte kommentera ryktet men säger att hon också upplevde att situationen blev obehaglig när bråket bröt ut.

Annons

– Jag tycker aldrig att man ska lösa saker med våld. Och jag tycker att det är obehagligt med arga människor överlag, jag har svårt för det. Så jag tycker att det är jobbigt när folk är arga och det blir bråk. Det påverkade alla, säger Karin till Hänt och fortsätter:

– Och det säger ju han sen i programmet, att han ångrar att han blev så arg. Men man kan inte hjälpa att man blir så arg. Sedan är det aldrig okej att ta till våld, självklart.

Christoffer och Andreas blev sedan sams i programmet men Andreas valde ändå att lämna, vilket även Karin valde att göra.

Hänt har Cia Stenmark Sommerborn som väljer att inte kommentera. Hänt har även sökt Andreas Gauffin.

FOTO: TV4

Annons