AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför känner du igen Christoffer Hammarlöf i Farmen 2023

15 jan, 2023 
FARMEN 2023
I premiären av Farmens sidoprogram Torpet gör Christoffer Hammarlöf entré och visst är det något som känns bekant med honom?
Det är nämligen så att han har en känd pappa!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarnaBrand logo
Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna

Farmen 2023 har äntligen dragit igång och i vanlig ordning är det programledaren Anna Brolin, 42, som håller i taktpinnen tillsammans med mentorn Wincent, 51.

Precis som förra året är det en fördel att hamna på sidoprogrammet Torpet, för det är där man kan vinna amuletter. Nytt för i år är dock att amuletterna kan användas redan från och med säsongens andra ting.

Något annat som är nytt för i år är att Torpet drar igång mycket tidigare än vanligt och att det dessutom redan fanns djur där.

– Torpet drar ju igång idag! Det är lite nytt att det fanns lite djur på plats över huvud taget och just att det var ankor är lite roligt för de är lite tjattriga och sällskapliga, berättar Farmen-Wincent för Hänt.

Här är deltagarna som börjar på Torpet 2023

Men ankorna är ju givetvis inte de enda som flyttade in på Torpet. De första deltagarna som anslöt var nämligen tre nykomlingar i form av Christoffer Hammarlöf, 26, Cia Stenmark, 25, och Päivi Köpman, 62. Inom kort fick de också sällskap av farmarna Tova Andersson, 34, och Nebil Davidsson, 39.

Annons

I programmet lägger Farmen-fantasten Päivi direkt märke till att det är något som känns bekant med Christoffer. Och vad rätt hon hade!

Han är nämligen son till Farmen-legendaren Jan "Blondie" Hammarlöf.

Under årens lopp har vi fått se allt ifrån nakenchocker, kärleksrelationer, intriger och dramatik i Farmen. Men vi har också fått se vänskaper växa fram och det finns en vänskap som blivit extra omtalad. Nämligen den mellan Blondie och Özcan Yildiz.

BLONDIE & ÖZCAN
Kommer du ihåg de här två? Blondie är Christoffers pappa!

Christoffer Hammarlöf om pappa Blondies råd

Det är nog många som minns den ikoniska duon Blondie & Özcan från när de medverkade i Farmen 2002. Då blev de bästa vänner och tv-karriären gick som på räls. De medverkade nämligen i TV3:s dokusåpa Club Goa tillsammans. Det var även tal om att de skulle tävla i Fångarna på fortet år 2003, men TV4 var rädda för att de skulle göra skandaler.

Annons

När Hänt når Christoffer berättar han mer om beslutet kring att söka till Farmen och det visar sig att det varit en dröm länge att gå i pappas fotspår.

”Jag har tänkt söka i flera år men har aldrig tagit mig tiden. Men jag kände nu att jag blir inte yngre, så då kändes det rimligt såhär drygt 20 år efter tyckte jag!”, skriver Christoffer i ett meddelande till Hänt.

Dessutom har pappa Blondie gett Christoffer några värdefulla råd.

”De enda ”visa” orden han gav mig innan var att inte lita på någon! Det är ett spel!”, förklarar Christoffer för Hänt.

Så kul att se dig i Farmen, Christoffer! Lycka till!

CHRISTOFFER HAMMARLÖF
Christoffer Hammarlöf har gjort entré på Torpet!

FOTO: Jakob Dahlström/TV4

Annons