LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så är Farmen-Blondie och Farmen-Özcans relation idag – 19 år senare

27 dec, 2021 
ÖZCAN YILDIS, JAN HAMMARLÖF
De välkända Farmen-profilerna Jan ”Blondie” Hammarlöf och Özcan Yildiz lärde känna varandra i Farmen 2002. Det är redan 19 år sedan det sändes på tv och nu berättar duon om sin relation idag.
Annons
Minns du Farmen-Qristina? – Se klippen vi aldrig glömmerBrand logo
Minns du Farmen-Qristina? – Se klippen vi aldrig glömmer

Farmen är ett tv-program som verkligen har gått hem hos svenska folket under årens lopp. Den första säsongen sändes redan 2001 och i år firar de med andra ord 20-årsjubileum!

Under dessa 20 säsonger har vi fått lära känna många olika karaktärer och det har blivit ett faktum att det inte alltid är helt lätt att leva på Farmen. Med tanke på att det är en stor grupp människor som inte valt själva att umgås dygnet runt under en hel sommar, kan det lätt uppstå intriger.

Men, det kan också uppstå kärlek och vänskap. Förutom alla kärlekspar som träffat varandra i Farmen så är det också en vänskap som blivit mycket omtalad. Nämligen den mellan de två ikonerna Jan ”Blondie” Hammarlöf och Özcan Yildiz.

Blondie och Özcan blev bästa vänner i Farmen 2002

Blondie och Özcan medverkade i Farmen 2002. Då blev de bästa vänner och tv-karriären gick som på räls. De medverkade nämligen i TV3:s dokusåpa Club Goa tillsammans. Det var även tal om att de skulle tävla i Fångarna på fortet år 2003, men TV4 var rädda för att de skulle göra skandaler.

Annons

– Jag förstår inte vad de är rädda för. Vi åker ju dit för att tävla, inget annat, sa Özcan då till Aftonbladet.

Att det skrivits många artiklar om Blondie och Özcan under årens lopp är ingen hemlighet. Det har varit alltifrån stämningar och anklagelser. Men vänskapen mellan Blondie och Özcan var inget som påverkades av rubrikerna i media.

I TV4:s nya jubileumsprogram om Farmen som fyller 20 år är det ett kärt återseende när Blondie och Özcan dyker upp i tv-rutan.

FARMEN 2002
Kommer du ihåg de här två?

Så är Blondies och Özcans relation idag

När Farmen sändes år 2002 var det ett stort intresse kring programmet och Blondie och Özcan blev rikskända över en natt. Deras jargong mot andra Farmen-deltagare var hård och rakt på sak, vilket troligtvis även var anledningen till att de blev så himla bra vänner.

Annons

– När han blir förbannad så visar han det. Det är sådant jag tycker om, säger Özcan i TV4:s jubileumsprogram Farmen 20 år.

– Jag trivs nog personligen med människor som är raka med känslor och kan explodera. Det är nog därför vi funnit varandra, säger Blondie i programmet.

Det är ingen hemlighet att Blondie och Özcan fann varandra och även idag – 19 år senare verkar den fina vänskapen ha bevarats.

– Vi har väl blivit som bröder kan man säga, fast vi är inte bröder. Vi har blivit väldigt tajta och det hoppas jag håller livet ut faktiskt, säger Blondie och Özcan flikar in:

– Vi har jättebra kontakt, vi ses 3-4 gånger per år.

FOTO: TV4

Annons