LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna Hedlund visar upp nya hemmet efter separationen från Martin

14 jan, 2022 
Hanna Hedlund
Hanna Hedlund visar upp för sina följare att hon har ett nytt projekt på gång hemma.
Artisten har beslutat sig för att renovera och fick hjälp av ingen mindre än artistkollegan Nanne Grönvall.
”Det är klart!”, skriver Hanna Hedlund.
Annons
Hanna Hedlunds avslöjade om kärlekslivet efter skilsmässan – Se klippet härBrand logo
Hanna Hedlunds avslöjade om kärlekslivet efter skilsmässan – Se klippet här

Det har varit ett händelserikt år för artisten och tv-profilen Hanna Hedlund. Hon har medverkat i Let's dance, startat en helt ny podcast tillsammans med Jessica Wahlgren och även gått ut med att hon skilt sig från maken Martin Stenmarck.

Utöver detta så var hon ute på en turné med Pernilla Wahlgren och showen Pernilla Wahlgren har hybris. I och med nya restriktioner är showen nu uppskjuten för andra gången.

Men Hanna verkar ändå ha fullt upp, i alla fall i hemmet då hon renoverat ett av sina barns rum. Och hon har fått hjälp av ingen mindre än artistkollegan Nanne Grönvall. Se bilderna här!

Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren hyllas för sin podcast

I oktober kom första avsnittet av Hanna Hedlund och Jessica Wahlgrens podcast Jessica & Hanna – Å andra sidan. I podcasten pratar de om allt mellan himmel och jord, bland annat diskuterar de barnen och vardag.

Hanna har bland annat berättat om tiden efter skilsmässan och hur det känns att vara själv, även Jessica har öppenhjärtigt berättat om sina besvär med PMS.

Annons

Duon hyllas nu dessutom på Instagram, detta efter att Hanna publicerat en bild på de två tillsammans.

”Tack för er fantastiska podd..kul, naturlig, full av humor o värme… det har varit extra skönt att lyssna på er och känna erat sällskap den sista tiden då min mamma varit sjuk och i måndags somnade in!”, skriver en lyssnare.

Hanna, vilken fin, klok, ödmjuk och rolig tjej du verkar vara, lyssnar på podden, ha det bra och var rädd om dig”, hälsar en annan.

Hanna Hedlunds renovering – fick hjälp av Nanne Grönvall

Hanna Hedlund har nu dragit igång med ett nytt projekt hemma, det handlar om renovering av ett av sina barns rum. Hon tackar dessutom Nanne Grönvall för all hjälp.

När man får veta att man blir ledig förmodligen hela januari kan man ju ta tag i sånt man gått och tänkt på!”, skriver Hanna.

”Det är klart! Och Nanne Grönvall kom förbi, hjälpte till och blev inspirerad och köpte samma färg. Jag målade i en greige och garderoben blev lite mörkare än väggarna. Viktigast: Saga är supernöjd och rensar nu garderoben.”

Tack för en suuuuper kul och härlig kväll hos dig med god mat (måste få receptet) och pladder till långt in på natten. Och för en mysig frukost och förmiddag tillsammans innan jag yrde iväg till färgbutiker och du målade i lugn och ro klart det sista lagret. Tack älskade vännen!”, hälsar Nanne Grönvall tillbaka.

FOTO: TV4

Annons