Hanna Hedlunds ilska mot frågorna om uppbrottet från Martin Stenmarck

Hanna Hedlund & Martin Stenmarck

I det senaste avsnittet av podcasten Å andra sidan är Hanna Hedlund rejält irriterad.
Hon är nämligen irriterad över att folk är så nyfikna på att veta varför det tog slut med Martin Stenmarck.
Nu ryter hon ifrån.
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriär
Slå på ljud

Efter mer än 20 år tillsammans har Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmarck, 49, gått skilda vägar. Det var i somras som de gick ut med ett gemensamt inlägg på Instagram och berättade om beslutet.

Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv", skrev de i inlägget.

Så träffades Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Paret träffades -97 när de jobbade på samma arbetsplats. Då var Hanna 22 och Martin 26. Efter att ha blivit inlåsta på en restaurang på självaste nyårsafton tvingades Hanna och Martin att spendera natten ihop.

För Nyheter24 berättade Martin hur han och Hanna hade gömt sig i ett hörn för att vara med varandra.

– Vi hade väldigt mycket tid att lära känna varandra under den natten, och sedan den dager är det vi två, sade artisten.

Det skulle dock dröja ända till 2016 innan paret gifte sig. Äktenskapet höll sedan i fem år innan de alltså meddelade att de valt att gå isär tidigare i somras.

Tillsammans med väninnan Jessica Wahlgren driver Hanna podcasten Å andra sidan, och i det senaste avsnittet, som släpptes under onsdagen, pratade Hanna Hedlund om hur trött hon är på att höra kommentarer om ”Ni som var så bra ihop” från folk som knappt känner henne eller Martin.

Det är helt omöjligt för dem att veta det. Det vet egentligen bara han och jag och våra nära vänner, om vi är det, säger Hedlund och fortsätter:

– Vi har absolut varit det, men vi var inte det på slutet, annars skulle vi inte ha separerat. Och den här frågan ”har ni verkligen försökt?” kunde provocera mig. Det är väl självklart att vi gjort det. Vi har barn, vi har hus ihop. Det är inget man gör lättvindigt.

Jessica berättar då att det var samma sak för henne när hon och ex-maken Linus Wahlgren gick isär.

– Alla bara ”men gud, ni som var så fina”, och jag förstår att folk säger det som något gullig, men då, jag tyckte också det var jättejobbigt. Så fina var vi väl inte, säger hon.

Hanna ilska mot folks frågor om varför det tog slut med Martin

En annan grej som Hanna Hedlund förundras över är hur nyfikna folk är över att veta varför äktenskapet tog slut.

– Men det har ingenting med er att göra. Och det finns inget enkelt svar på den frågan, tror jag, någonsin, säger hon varpå Jessica snabbt fyller i:

Har man någon form av självinsikt så vet man att det inte är en enkel fråga. Det handlar om att det ena leder till det andra.

LÄS OCKSÅ: 6 saker om Andreas Mattssons sambo Anna Charlotta Gunnarson

LÄS OCKSÅ: Liamoo om dottern Alinas födelse – berättar om starka känslorna

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN