Hanna Hedlunds insikt efter skilsmässan från Martin Stenmarck

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Hanna Hedlund har haft ett minst sagt händelserikt 2021.
Hon har skilt sig, börjat studera och fått inställda jobb på grund av pandemin.
Nu berättar hon vad hon lärt sig under årets gång och hur hon fått vänja sig vid att bo ensam utan exet Martin Stenmarck.
”Började tycka om det”, skriver hon på Instagram.
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht
Slå på ljud

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund gick tidigare i år ut med nyheten att de valt att skilja sig – efter över 20 år som par.

I flera år har de stöttat varandra i sina artist och skådespelarkarriär och synts till i olika offentliga sammanhang tillsammans. Utöver det hann de även få tre barn ihop: Ida, Love och Saga.

På Instagram skrev de i ett gemensamt uttalande om beslutet:

”Ja, Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra”, skrev de då.

Hanna och Martins beslut för barnen under julen

I Hanna och Jessica Wahlgrens podcast pratar de i det senaste avsnittet om att fira jul tillsammans med exen. Både Jessica och Hanna är separerade från sina barns pappor, vilket de samtalar om. Hanna säger i avsnittet att allt funkade bra i jul.

– Det lyckades vi med. Sen får vi se den dagen då det är andra personer inblandade med, då får man se då hur det blir.

Hanna berättar även att hon varit orolig inför den första julen som separerade och det kändes i mammahjärtat att inte få ha barnen under hela högtiden.

– Jag var väl lite spänd hur de skulle bli inför julen, då de inte var min barnvecka. Jag var rädd att de skulle va jobbigt.

Susanna ryter ifrån efter upptäckten med Pelle: ”Pinsamt”

Hannas insikt efter skilsmässan – orden om att bo ensam

Nu uppdaterar Hanna sin Instagram med ett långt och känslosamt inlägg om hur det gångna året varit.

”2021 vilket år du var! Jag kom in på Stockholms universitet socionomlinjen, och fick skjuta upp studierna.Jag dansade som aldrig förr och vann personliga segrar som jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag klarade av att bo själv och började tycka om det. Jag fick resa. Jag fick börja jobba. Jag fick sluta jobba. 2021 lärde mig att jag klarar av det jag inte tror jag kan.”

Stora steget med barnen: ”En blir myndig”

Hon fortsätter med att skriva att hon är beredd – men lite rädd inför 2022.

”Så come on 2022 jag längtar efter nästa utmaning. Är beredd och bara lite rädd.Tack mina älskade vänner som finns genom allt, tack för er och allra största tacksamhet universum, för mina fantastiska fantastiska barn. 2022 är året då en blir myndig!”

SENASTE NYTT!