LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Han pekas ut som Josefine ”Little Jinder” Jinders pojkvän – bilden visar

23 feb, 2021 
Jinders kärlek
Josefine Jinder har genom åren dolt sin pojkväns identitet för fansen.
Nu har hon lagt upp en bild på Instagram som avslöjar vem det är hon egentligen håller kärt.
Annons
Fem saker du inte visste om Little JinderBrand logo
Fem saker du inte visste om Little Jinder

Det var i april 2020 som artisten Josefine ”Little Jinder” Jinder, 33, avslöjade att hon ska bli mamma för första gången. På Instagram delade hon med sig av den glädjande nyheten.

”Jag producerar mer än ett mixtape i år!”, skrev Josefine till en bild på sig och den växande magen.

Under graviditeten uppdaterade artisten sitt Instagram-konto flitigt men det dröjde ett tag innan Josefine berättade att bebisen var född. Det var efter att fansen frågade när de kan förvänta sig ny musik som Josefine förklarade att hon kommer att börja jobba igen när hon inte är fullt upptagen med ”en ny liten själ”.

Därför syns inte sonen på Instagram

Little Jinder har valt att vara väldigt förtegen om sitt familjeliv och delar sällan eller aldrig av sig om uppdateringar kring detta.

I höstas kunde dock Hänt avslöja att det är en son hon har fått och att den lille pojken heter Gio Nikolaus Jinder. Enligt SCB har tio kvinnor samt tio män i Sverige Gio som förnamn så namnvalet är med andra ord väldigt unikt och annorlunda!

Annons

På Instagram har följarna bett om att få se bilder på Gio, men Little Jinder har förklarat att de inte kommer att få ta del av några sådana.

”Sjukt att använda sitt barn som handelsvara för uppmärksamhet. Men om ni undrar om han är söt så är svaret: STÖRT superdupermega söt!”, skrev hon under en frågestund.

Pekas ut som Little Jinders pojkvän

I december var Little Jinder på NK och julhandlade tillsammans med sin vän Dominika Peczynski. Mötet resulterade i att Little Jinder och Gio hamnade på bild ihop – och följarna fick för första gången se en bild på mor och son tillsammans.

Någonting annat som Josefine har valt undanhålla från sina följare är vem hennes pojkvän, tillika pappan till barnet, egentligen är. När Little Jinder firade sin 33-årsdag i helgen la hon upp en bild som kan avslöja killens identitet.

På bilden sitter Josefine Jinder och den mystiske mannen tätt omslingrade och till denna skriver hon: ”Mitt hjärta”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Beatrice Lundborg/DN/TT

Annons