ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Lina visar upp nya pojkvännen för första gången: ”Så glad”

17 feb, 2022 
Lovisa Ström
Beatrice Söderlund
Bonde-Lina, Filip
Lina Larsson har hittat kärleken på nytt!
Nu berättar hon för Hänt om den stora lyckan samtidigt som hon visar upp sin pojkvän för första gången.
– Så glad och tacksam, säger hon.
Annons
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"Brand logo
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

Förra årets säsong av Bonde söker fru kantades som vanligt av starka känslor så som både lycka och besvikelse.

En av dem som sökte kärleken i programmet var brevskrivaren Lina Larsson. Hon skickade in ett brev till bonden Filip Nilsson i hopp om att få lära känna honom, och visst blev det så.

Lina anlände till gården och snabbt uppstod det känslor och kemi mellan dem. Känslorna blev så pass starka att hon till och med blev vald i slutet och därmed fick åka på en romantisk resa tillsammans med Filip.

Dessvärre blev inte kärleken långvarig. Under sista avsnittet för säsongen meddelade de nämligen att de valt att gå skilda vägar, och senare kom det fram att Filip istället hittat kärleken hos en av de andra brevskrivarna, nämligen Ellinor Eke-Göransson.

Annons

Men nu har Lina hittat kärleken på nytt! För Hänt berättar hon nu om lyckan samtidigt som hon visar upp sin pojkvän för första gången.

Lina Larsson har hittat kärleken igen – bekräftar för Hänt

– Mycket mer än man kunnat ana och det är smickrande att ha fått så fina ord till sig när man haft så många ögon på sig, sa hon då.

Och till slut slog det till. Under Alla hjärtans dag delade Lina en bild på Instagram där man såg att hon hade en romantisk middag med en okänd person, och när Hänt hörde av sig för att fråga om det möjligtvis var en dejt så instämde hon!

”Jo men det stämmer att jag har någon som hjärtat klappar extra för”, bekräftade hon då.

Bonde-Linas egna ord om kärlekslyckan : ”Så glad och tacksam”

När Hänt når Lina några dagar senare berättar hon mer om lyckan.

Annons

– Jag är så glad och tacksam för en så fin människa i mitt liv, säger hon och fortsätter:

– Han har faktiskt funnits med ett tag men jag njuter av att få ha honom för mig själv och lära känna honom på egen hand, så delar bara med mig lite grann.

Hon berättar att de inte bor med varandra i dagsläget men att de absolut tänker att det finns en framtid där de gör det.

– Jag trivs väldigt bra i hans närhet, han är jordnära, ödmjuk och samtidigt glad och busig det gillar jag. Smart också som rackarns, vi kan bolla allt mellan himmel och jord! Än så länge ett kap, tur att jag hann före någon annan, säger hon.

Här är Lina Larsson tillsammans med sin nya pojkvän.
Annons