Därför har Bonde söker fru-Lina och Ellinor ingen kontakt idag

Bonde-Ellinor och Lina
Exklusivt

Lina och Ellinor blev båda valda av bonden Filip i Bonde söker fru 2021.
Idag är Ellinor tillsammans med Filip, vilket tittarna dessutom fick ta del av i det allra sista avsnittet.
I en intervju med Hänt berättar Lina nu varför hon och Ellinor inte har hållit kontakt.
– Det är känsligare, säger Lina till Hänt.
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"
0:53

Efter reklamen: Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

(0:53)

Slå på ljud

Lina Larsson sökte kärleken i Bonde söker fru, närmre bestämt i bonden Filip Nilsson. Hon blev vald i slutet och de två åkte på en resa tillsammans.

Men kärleken höll inte särskilt länge, när programledaren Linda Lindorff besökte gården under hösten så bekräftade de två att det var slut. Istället så blev det den andra brevskrivaren Ellinor Eke-Göransson och Filip som blev tillsammans.

I en intervju med Hänt berättar Lina nu om kritiken mot programmet, relationen till Ellinor idag och varför de inte har hållit kontakt.

Exklusivt
Bonde-Heidis okända regelbrott: ”Sa till honom att jag inte ville”

Lina om kritiken mot henne i programmet: ”Lite orättvist”

När programmet sändes så fick Lina en del kritik om vad hon sa i programmet. När Hänt når henne berättar hon att jargongen var på lika villkor och att sanningen man såg på tv egentligen var långt ifrån den i verkligheten.

– Jag kan ta kritik och tycker om att få feedback överlag, vad det gäller tv så hoppas jag att de flesta förstår att det är menat till att vara klippt på ett sätt de vill ha det, säger Lina till Hänt och fortsätter:

– Vi hade mycket roliga samtal och konversationen där jargongen var på lika villkor, sedan blev det ofta mina meningar som framställdes och inte hela konversationen vilket egentligen kanske gör det hela lite orättvist.

Bonde-Lina

Lina under inspelningen av Bonde söker fru.

FOTO: TV4

Lina förklarar att hon inte lägger någon vidare energi på det.

– De som inte kan se igenom det får gärna tycka som de vill och tro, om det gör deras bild av det hela roligare, jag lägger ingen energi på sådant i detta fall faktiskt, säger hon och tillägger:

– Sanningen man såg på tv var långt ifrån den som var i somras, i verkligheten iallafall. Men det räcker med att jag och de jag känner vet den för min del.

Bonde-Jennys besvikelse efter händelsen med Tom: "Jättetråkigt såklart"

Därför har Ellinor och Lina ingen kontakt idag: ”Känsligare”

Ellinor och Lina har inte haft någon kontakt med varandra sedan inspelningen, dock har Ellinor kontakt med de andra två brevskrivarna Lovis och Matilda.

– Jag har sagt och står fast vid att jag tycker att Ellinor är en jättefin människa. Ingen av oss hade nog räknat med att se det vi fick se på tv eftersom vi inte pratade om det på gården.

Men eftersom att situationen på Filips gård blev mer unik och speciell kan det vara känsligt med kontakt idag, förklarar Lina.

– Med tanke på hur situationen blev så tror jag att det är känsligare från hennes sida än vad det kanske är från mig idag att ta upp en kontakt, säger Lina och tillägger:

– Jag har mina vänner och hon säkerligen sina i detta fall, det räcker så men jag hoppas att hon är glad och mår bra.

Ellinor och Filip

Ellinor och Filip är idag ett par!

FOTO: TV4

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN