ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Heidi om regelbrottet med Peja i Bonde söker fru – nu avslöjar hon

04 feb, 2022 
Heidi och Peja under Bonde söker fru 2021
Heidi dejtade bonden Peja under Bonde söker fru 2021.
Men faktum är att de två hade kontakt redan innan inspelningen och Sundbyholm – något man inte får ha.
– Vi bröt mot reglerna, berättar hon för Hänt.
Annons
Heidis starka ord till Peja innan hon lämnar gården: "Jag älskade verkligen dig"Brand logo
Heidis starka ord till Peja innan hon lämnar gården: "Jag älskade verkligen dig"

Heidi Skedebäck och Pär Eric ”Peja” Nilsson dejtade varandra under Bonde söker fru. Under inspelningen så fick Heidi starka känslor för Peja men valde att lämna programmet på grund av brist på tid tillsammans.

– Jag förstod att jag skulle få åka hem, eftersom han hade dragit sig undan från mig. Efter frukosten på valdagen satt vi och pratade ute i trädgården, något som inte är med i programmet. Då sa Peja att han inte hade några känslor för mig längre, vilket gjorde mig ledsen, sa Heidi till Hänt då.

I en ny intervju med Hänt berättar Hedi nu om regelbrottet som hände innan programmet och att hon i själva verket inte ens skickade in något brev som de andra brevskrivarna.

Heidi avslöjar regelbrottet och spelet bakom Bonde söker fru

Heidi berättar för Hänt att hon och Peja inledde kontakten i april 2021, flera månader innan första träffen på Sundbyholm.

Annons

– Vi inledde vår kontakt i början av april. När vi träffades på Sundbyholm hade vi redan haft daglig kontakt. Vi pratade på Facebooks messenger och ringde varandra, säger Heidi och fortsätter:

– Vi kände ju varandra lite med andra ord, medan alla tyckte det gick så fort hade vi ju redan pratat i två månader.

Men får man prata innan på det viset?

– Man får inte prata, vi bröt mot reglerna. Men nu har vårt kontrakt gått ut, den sista december. Så nu får vi prata om det och jag kan berätta om det nu. Jag har ingen tystnadsplikt längre.

Bonde söker fru. Heidi och Peja
Heidi och Peja dejtade i Bonde söker fru, men hade kontakt redan innan speed-dejtingen.

Ville inte vara med i tv från början – skrev aldrig ett brev

Det som är väldigt typiskt och en identitetsmarkör för Bonde söker fru är just att olika personer från hela landet skriver in ett personligt brev till bonden.

Annons

Så har det varit sedan starten år 2006 med programledaren Linda Lindorff.

Men Heidi förklarar nu för Hänt att hon inte skickade in ett brev till sin bonde som alla andra, hon förklarade för Peja att hon inte ville vara med i tv redan innan inspelningen.

– Jag sa till honom att jag inte ville vara med i tv. Faktum är att jag kom med i efterhand, jag skrev aldrig något brev, säger Heidi och fortsätter:

– Han skulle egentligen kontakta mig efter men sa dock att det behövdes att jag skulle vara med.

FOTO: TV4

Annons