ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4:s bluff i Renées brygga – sanningen som tittarna inte får se

03 feb, 2022 UPPDATERAD 24 jan, 2023
Renees brygga
Programmet Renées brygga är mitt uppe i säsongen och hon har i vanlig ordning massa kända gäster.
Men det finns en detalj som mörkas för tittarna.
Här är sanningen bakom kulisserna!
Annons
Tommy körberg om när hans pappa dök upp oinbjuden på hans bröllopBrand logo
Tommy körberg om när hans pappa dök upp oinbjuden på hans bröllop

TV4:s Renées brygga är ett mycket uppskattat och ofta personligt program med Renée Nyberg, 56, i fronten. Hon bjuder in olika kända gäster till ”sin brygga” i skärgården och ofta har de djupa och personliga samtal, ofta om karriären och relationer.

Men faktum är att de under inspelningen av programmet inte befinner sig på Renées brygga – det hela är en bluff.

Personliga samtalen i Renées brygga

Tittarna får ofta ta del av kändisars personliga berättelser i programmet. Bland gästerna i fjol fick vi bland annat se artisten Tommy Körberg med sonen Anton Körberg.

De pratade bland annat om Antons bror Tim ”Avicii” Bergling som var en av världens främsta DJ:s. Han gick bort 20 april 2018 och ett par dagar senare gick Aviciis familj ut med ett öppet brev som antydde att han begick självmord.

Annons

– Det absolut vanligaste i en sådan här situation är skuld. Varför gjorde vi inte mer? Vi har så klart pratat allihopa i familjen. Det finns liksom ingen skuld, och det tycker jag är jävligt skönt, för det tror jag är otroligt lätt att känna, sa Anton i programmet.

Anton samtalade även om deras fina minnen tillsammans.

– Det är ju det man gör, tack och lov. Framför allt hur hela världen reagerade, sedan har det också varit jobbigt. Jag har inte riktigt fattat, för mig var han min brorsa.

Bluffen i programmet – är inte Renée Nybergs riktiga brygga

Renée Nyberg med sina gäster har i flera år spelat in avsnitten ute i skärgården i ett hus på en ö med en fantastisk utsikt och brygga.

Annons

Men faktum är att det inte är Renées hus eller brygga, något Hänt skrivit och uppmärksammat tidigare. Produktionen hyr fastigheten med boningshus, uterum och bryggor av en privatperson.

TV4 har tidigare förklarat för Hänt att de inte ser några problem med att Renée inte äger fastigheten trots att programmet heter just Renées brygga.

– Under den perioden är det Renées brygga och vi ser inga konstigheter i det.

Frågan om huset har kommit på tal många gånger, enligt exekutiva producenten Johan Janrell-Aspnäs. I en ny kommentar till Hänt meddelar han att det inte är någon hemlighet.

– Det är ingen hemlighet att vi hyr hus och brygga över sommaren för att göra programmet.

FOTO: TV4

Annons